Kokios akių šešėlių spalvos tinka jūsų akims?

 FINAL-best-eyeshadow-for-your-eye-color

Merginos dažnai galvoja kokios spalvos joms tinka labiausiai. Dažnai mes bijome pabandyti naujas spalvas, tad noriu paskatinti išbandyti spalvas, kurios tinka jūsų akims.

 

Prieš pradedant gilintis į akių spalvą, prisiminkite, kad didelę įtaką čia daro ir mūsų kūno atspalvis. Jeigu turite žalios spalvos akis, bet pas jus šalto atspalvio oda, patarčiau vengti šiltų oranžinės, rudų atspalvių šešėlių. Eksperimentuokite ir atraskite spalvas kurios tinka ne tik jūsų akims, bet ir kūno atspalviui.

earth-tone-color-scheme

Mėlynos akys

Mėlynos akys geriausiai atrodo su žemės spalvomis, rudais atspalviais, metališkomis spalvomis, violetinėmis spalvomis, rausvai pilka spalva, rožine ir pilkai melsva spalva.

 

Rudos akys

Rudų akių savininkėms labai pasisekė, nes joms tinka, beveik visos spalvos. Labiausiai tinkančios spalvos yra persikinė, žalia, koralų, rožinė, aukso ir slyvinė.

39997aa0437419a13999795a3539e988

Žalios spalvos akys

Žalioms akims tikrai tinka rausvai pilka, šiltai ruda, vario, auksinė, violetinė ir kitos šiltos spalvos su oranžiniu atspalviu.

 

Pilkos akys

Pilkos akys yra gana retos. Jeigu turite šios spalvos akis jums tinka tokie patys atspalviai, kaip šviesiai mėlynos ar žalios spalvos akims.

 

Atminkite, kad kiekviena spalva turi keletą skirtingų tonų! Kiekviena akių šešėlių spalva turi keletą intensyvumo lygių. Eksperimentuokite su MAKE UP FOR EVER Aqua XL Color Paint (kreminiai akių šešėliai). Jie yra gelinio kremo konsistencijos su silikono aliejumi, kad juos būtų galima tepti ant odos švelniai ir visiškai be pastangų. Šešėliai, sukurti taip, kad juos būtų kuo paprasčiau naudoti, labai efektyviai prisitvirtina prie odos, todėl pakartotinai nereikia tepti labai ilgai.

 b3fa52aa4e804b4a0d89324731b4008d


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*