Rudens makiažo tendencijos: natūralumas ir spalvos (II dalis)

Pirmoje rudens makiažo tendencijų dalyje kalbėjome apie makiažo eksperimentus bei kokias idėjas tam galime pasiskolinti nuo didžiųjų podiumų. Dairėmės į Twiggy stiliaus blakstienas, tamsius lūpdažius ir seną, bet naują, juodą akių makiažą. Šioje dalyje idėjos nesibaigia ir kas geriausia, jos gali būti pritaikomos tiek ryškesnio makiažo šalininkėms, tiek toms, kurios mėgsta natūraluma ar renkasi paryškinti tik akių vokus kaip pasirinko ir Oscar de La Renta makiažo meistrai.

Švytinti oda

Sveikas, natūralus odos švytėjimas buvo itin svarbus šios Dior rudens kolekcijos atributas. Švytinti, skaisti oda be abejo nėra tik šio sezono tendencija – tai visų mūsų siekiamybė ir puikios kasdienės priežiūros rezultatas. Deja, nevisada galime viską sukontroliuoti, o atrodyti gyvybingai ir švytinčiai – norisi. Lenkimės šiuolaikiniams kosmetikos produktams, nes su jais dabar viskas įmanoma. Nesvarbu, ar planuojate dažytis daugiau, ar išlaikyti natūralumo efektą, naudokite švytėjimo suteikiančią makiažo bazę, kuri padės ne tik ilgiau išlaikyti veido makiažą, bet ir suteiks odai natūralaus švytėjimo. Mes asmeniškai rekomenduojame rinktis Lumene Nordic Chic drėkinančią ir švytėjimo suteikiančią makiažo bazę.

lumeneprimerillumination

LUMENE Nordic Chic Moisturizing and Illuminating Primer

Color-blocked vokai

Metas pamiršti kuklias spalvas, laikas eksperimentams! Makiažo meistrai ragina nebijoti naudoti ryškesnių spalvų ne tik dažant lūpas, bet ir vokus. Pasirinkite dvi skirtingas arba visiškai priešingas viena kitai spalvas – viena vokus dažykite akiu kontūru arba pieštuku, o kita spalvinkite šešėliais. Čia taisyklių nėra – žaiskite su formomis, akių kontūro linija ir spalvų deriniais.

colorblock

MAKE UP FOR EVER Aqua XL Eye Pencil, M-22 Matte Majorelle Blue

Ne tik drabužiais galime atsinaujinti – o taip pat nauju požiūriu, makiažo idėjomis ir kūrybiškumu. Gali būti, jog savo makiažo eksperimentams jau visko užtektinai turite savo kosmetinėje arba iki pilnos laimės tetrūksta to ryškiai mėlyno akių pieštuko ar tamsiai violetinio lūpdažio. Tad pasitikime rudenį ir žiemą pasikausčiusios naujomis idėjomis ir įrankiais, kad nė viena diena nebūtų nuobodi ir pilka!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*