Chrominiai nagai: veidrodinis efektas per 15 minučių

Kosmosas, sidabras ir veidrodžiai! Taip, chrominiai nagai yra viena iš patraukliausių šių metų tendencijų. Kai matom, kaip Instagram ir Pinterest plyšta nuo futuristinių nagų nuotraukų, o sidabru žibanti Beyoncé žengia raudonu kilimu, pačioms neišbandyti šio grožio pasidaro tikra nuodėmė.

Iki vakarėlio pradžios liko tik pusvalandis, o iki tobulo stiliaus trūksta netikėto akcento? Mes manom, jog chrominiai nagai gali būti puikus paskutinis štrichas! Prie jų itin tinka įvairūs sidabriniai papuošalai – žiedai ir apyrankės. Tai gali būti puikus, išraiškingas akcentas ir prie vakarinės, ir prie kasdienės aprangos.

isadorakomplektas

 

Ir ačiū dievui, kad tam eiti pas nagų dailininkę visai nereikia. Chrome efektą ant savo nagų galima susikurti namuose vos per penkioliką minučių, laikantis penkių paprastų žingsnių!

Veidrodiniams nagams sukurti išbandėme Isadora Chrome nails priemonių rinkinį: WONDER NAIL nagų laką, CHROME pudrą ir CHROME FIXING viršutinį sluoksnį. Chrome efektui išgauti yra naudojama permatomų pigmentų turinti, naujos kartos pudra, kuri nagui suteikia veidrodinį žibėjimą.

dideliszingsniuPenki žingsniai chrominiam efektui išgauti:

  1. Užtepkite 1 sluoksnį ISADORA WONDER NAIL nagų lako. Nulakuokite tik 1 rankos nagus. Leiskite išdžiūti 2-3 min. Nagas turi būti šiek tiek drėgnas, jokiu būdu nelaukite, kol lakas visiškai nudžius.
  2. Įsiberkite šiek tiek pudros į dangtelį. Pirštu įtrinkite pudrą į nagą, kol išgausite spindintį efektą.
  3. Tepkite CHROME FIXING viršutinį sluoksnį.
  4. Lakuokite kitos rankos nagus.
  5. Kai CHROME viršutinis sluoksnis nudžius, nuplaukite rankas šiltu vandeniu arba pudros likučius nubraukite šepetėliu.

Viskas. O dabar galime eiti žibėti!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*