Viena priemonė – 4 skirtingi įvaizdžiai

Juodas akių pieštukas yra absoliuti būtinybė kiekvienos merginos kosmetikos krepšelyje, tačiau anaiptol ne visos žino, kiek daug galima su juo nuveikti! Pabodo kiekvieną rytą iki tobulumo dailinti “katės akies” liniją? Tuomet mes siūlome išbandyti šį tą netikėto.

Ekstravagantiškoji V

Šis stilius patiks ne kiekvienai, tačiau garantuojame, kad toks makiažo triukas gatvėje tikrai neliks nepastebėtas. Tam, kad įvaldytumėte ekstravagantišką V formą tiesiog pabrėžkite vieną ketvirtį akių linijos ties išoriniu kampučiu viršuje ir ketvirtį linijos apačioje.

nrm_1424362941-rag_and_bone_bks_a_rf15_0385

Bemiegės naktys grįžta ant podiumo

Ar dar prisimenate tuos sunkius laikus, kai po bemiegės nakties ir savaitgalio vakarėlių maratono tekdavo keltis ir keliauti į paskaitas? Tokį rytą pasidaryti nepriekaištingą makiažą – tikras iššūkis! Laimei, dabar nemiga madinga! Tam, kad sukurtumėte podiumo vertą įvaizdį, čiupkite juodą akių pieštuką ir apveskite juo visą akies kontūrą. Paskui švelniai tapšnojamaisiais judesiais išsklaidykite spalvą, kol gausite tokį padūmavusį žvilgsnį, kokio tik norite.

nrm_1424363262-tory_burch_bks_m_rf15_6279

Kai norisi švelnumo

Jei jūsų vidinė maištininkė dabar ilsisi, neatsisakykite subtilumo gūsio. Kai jokia geniali idėja nešauna į galvą, lengvi potėpiai akių kontūru, optiškai padidinantys akis, tampa geriausia išeitimi.

nrm_1424364597-fetherston_bks_m_rf15_7976

Pačioms drąsiausioms

Juk ne veltui visada buvote šventės karalienė. Atėjo metas nurungti konkurentes ir įrodyti tai amžiams! Jums prireiks tik ypač tamsaus akių pieštuko ir šiek tiek kantrybės dailinant akių liniją.

4b87ba97bd2969567b485b2349faecf7--ariana-grande-eyebrows-ariana-grande-makeup-close-up

O toms, kurios dar tik ieško tobulo akių kontūro pieštuko, “deBBY” turi gerų naujienų! Kompanija didžiuojasi savo pristatomu automatiniu pieštuku „SmokeyPENCIL“ su integruotu drožtuku. Šia priemone itin tiksliai pabrėšite akis, greitai ir lengvai suteiksite sodrią spalvą bei sukursite dramatišką žvilgsnį.

  • Puikiai tinka tepti palei vidinę voko liniją arba blakstienų augimo liniją.
  • Švelnios kreminės konsistencijos priemonė labai tiksliai pabrėžia ir palengva pasiskirsto, sukurdama ryškią liniją arba blankesnį padūmavusių akių efektą.
  • Ilgai išliekantis ir atsparus vandeniui akių pieštukas užtikrina ilgalaikį tobulą makiažą, kuris išlieka iki 19 valandų!
  • Oftalmologų patikrinta. Be konservantų.

006910_AutomaticEyepencil_01 006911_AutomaticEyepencil_02 006913_AutomaticEyepencil_04


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*