5 grožio kovos, kurias padės laimėti 1 buteliukas

Turbūt niekas nedrįstų ginčytis, kad daugiausia diskusijų pasaulyje sukėlusiu aliejumi drąsiai galima laikyti „Bio – Oil“. Vieni į šią priemonę žiūri skeptiškai, kiti liaupsina ir lentynas sukloja naujais priemonės buteliukas. Tačiau kaip gi yra iš tikrųjų? Ar tikrai jau viską žinome apie šią odos priežiūros priemonę?

Ar žinojote kad: „Bio – Oil“ yra mirtinas randų priešas?

Jeigu jau kurį laiką jums ūpą gadina randas ar nudegimo žymė, apsišarvuokite kantrybe ir matomiausioje tualetinio stalelio vietoje pasidėkite „Bio – Oil“ buteliuką. Stebuklų akimirksniu tikėtis neverta, bet pažadame, kad vos po 1 – 2 mėnesių reguliaraus priemonės naudojimo jūsų randai pastebimai pašviesės ir susilygins su odos spalva. Žinoma, tam, kad sulauktumėte rezultatų, priemonės negalėsite pamiršti nei ryte, nei vakare!

Ar žinojote, kad „Bio – Oil“ padeda įveikti strijas?

Taip, tai, kas iki šiol atrodė neįmanoma, dabar tiesiog ranka pasiekiama. Jei po gimdymo ar staigaus svorio pakitimo niekaip negalite atsikratyti strijų, pats metas vaistinėje pasidairyti „Bio – Oil“ buteliuko. Pažadėkite sau naudoti priemonę bent keletą mėnesių ir netrukus pastebėsite, kaip strijos pastebimai šviesėja.

Ar žinojote kad „Bio – Oil“ padeda suvienodinti odos spalvą?

Jeigu pastebite ant savo odos atspalvio netolygumų, „Bio – Oil“ gali tapti puikiu pagalbininku. Viskas, ką jums reikia daryti, jei norite suvienodinti odos spalvą, ryte ir vakare patepti problemines odos vietas aliejumi. Po keleto mėnesių atkaklaus naudojimo pastebėsite, kaip skirtumai tarp odos atspalvių pamažu nyksta.

Ar žinojote, kad „Bio – Oil“ gelbsti brandžią odą?

Sendama oda praranda elastingumą, kai ima trūkti svarbiausių medžiagų – kolageno ir elastino. Būtent todėl ant odos formuojasi raukšlės. Jei norite kuo ilgiau išsaugoti jaunystę, patepkite veido odą „Bio – Oil“ odos priežiūros priemone bent porą kartų per dieną.

Ar žinojote, kad „Bio – Oil“ veiksmingai drėkina odą?

Apie tai, kaip svarbu drėkinti odą, jau parašyta milijonai straipsnių. Vadinasi, ši informacija iš tiesų svarbi. Pavasarį ypač svarbu atgauti odos sveikatą ir palepinti nuo žiemos šalčių išsausėjusią veido ir kūno odą. Labiausiai sausėti linkusias vietas reguliariai drėkinkite „Bio – Oil“ aliejumi ir netrukus galėsite džiaugtis gaivia ir švelnia oda.

BIO OIL        Bio-Oil_lt_60ml_bottle_photo


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*