Kas slepiasi plaukų kaukėse?

Per gyvenimą kiekviena moteris išbando galybę natūralių kaukių plaukams stiprinti. Dažniausiai tiesiog surandame pirmą pasitaikiusią naminę kaukę ir puolame ja gaivinti plaukus. Tiesa, po tokių bandymų didelė dalis moterų sulaukia ne pačių maloniausių rezultatų. Būna ir taip, kad kaukė pasirodo visiškai neveiksminga. Taip gali nutikti ne tik todėl, kad kaukės receptas blogas, bet ir dėl to, kad pasirenkame netinkamus ingredientus. Grožio Naujienos dalinasi populiariausių plaukų kaukių ingredientų sąrašu kartu su naudingiausiomis jų savybėmis. Beliko išsirinkti šiuo metu labiausiai tinkamus ir lepinti plaukus veiksmingomis naminėmis kaukėmis.

Ypač tyros alyvuogių aliejus

Drėkina plaukus, todėl puikiai tinka kaip natūrali plaukų balzamo alternatyva. Alyvuogių aliejaus ant tualetinio stalelio privalo turėtu kiekviena moteris, kovojanti su išsekusiais, išsausėjusiais ir papilkėjusiais plaukais.

Pienas

Natūralus pienas veikia kaip puikus plaukų minkštiklis.

Citrina

Citrina uždaro skalpo poras ir leidžia atsisveikinti su besiriebaluojančiomis plaukų šaknimis. Vis dėlto, su citrina derėtų elgtis atsakingai. Natūralias tamsiaplaukes citrinų kaukės gali nežymiai šviesinti.

citrin

Kokosų aliejus

Nuostabus plaukų balzamas. Puikiai tiks moterims, kurių plaukai linkę veltis. Kokosų aliejus sugrąžins jiems švelnumą ir paklusnumą.

Medus

Medų galima vartoti ne tik kaip puikų natūralų saldiklį, bet ir plaukų drėkiklį. Medaus kaukė puikiai tiks, jei po žiemos niekaip negalite susitvarkyti su sausais ir gyvybingumą praradusiais plaukais.

20120709222818BrownSugarHoneyScrub

Obuolių actas

Obuolių actas puikiai sugeria aliejaus perteklių ir valo skalpo odą. Be to, obuolių actas – puikus ir nebrangus vaistas nuo pleiskanų.

Žinoma, jokios naminės kaukės nebus veiksmingos, jei neieškosite kuo kokybiškesnių plaukų priežiūros priemonių. Ploniems ir gležniems, pagalbos reikalaujantiems plaukams puikiai tiks PHYTODENSIA plaukų priežiūros linija, kurioje rasite PHYTODENSIA apimties suteikiantį šampūną ploniems, gležniems plaukams

Šis šampūnas švelniai plauna plaukus ir sukuria nuostabiai lengvas putas. Plaukai atrodo gražesni ir atskleidžia naujai atrastą apimtį, pilną lengvumo ir švelnumo.

PHYTODENSIA apimties suteikiančią kaukę ploniems, gležniems plaukams

Lengvos konsistencijos kaukė padeda plaukams suteikti apimties ir tankumo. Jie atgauna gyvybingumą, tampa purūs ir neprigludę. 

PHYTODENSIA serumą ploniems, gležniems plaukams

Šis neriebus serumas stimuliuoja galvos odą. Plaukai kasdien stiprėja ir tampa atsparesni, spinduliuojantys jaunyste.

shampoo, mask, serum


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*