Susikurk savo vasaros kūną: 5 pratimai, kurie skiria tave nuo tobulo kūno

Nenumaldomai artėjant maudynių ir ilgų popiečių paplūdimyje sezonui merginos ir moterys užplūdo sporto klubus. Tačiau manyti, kad be geros treniruočių programos sugebėsite pasiekti trokštamų rezultatų vos per porą mėnesių yra šiek tiek per daug optimistiška. Į kokius pratimus reikėtų atkreipti dėmesį pirmiausia? Skaitykite toliau ir sužinosite!

1. Nė dienos be kardio

Jeigu jūsų tikslas – iki vasaros atsikratyti papildomų kilogramų, tuomet be kasdienės kardio rutinos tikrai neapsieisite. Tiesa, turite neribotą pasirinkimų galimybę – nuo intensyvaus prabėgimo kieme, iki bėgtakių ir dviračių sporto klube. Negailėkite savo jėgų ir palaipsniui vis didinkite krūvį. Idealu, jei kardio krūvį atliksite kasdien po 20 minučių.

interval-run-420x420_0

2. Užsispyrėliai sėdmenys

Niekam ne paslaptis, kad tobulas užpakaliukas – kiekvienos merginos slapta svajonė. Bėda ta, kad būtent sėdmenys yra pati tingiausia vieta. Ypač, jei didžiąją paros dalį naudojame juos pagal paskirtį, t.y. sėdime. Vis dėlto, jei bent keletą kartų per dieną atliksite pratimų sėdmenims, pavyzdžiui, patį paprasčiausią tiltuką, rezultatai jus gali pradžiuginti!

second-position-plie-420x420_0

3. “Lenta” arba negelbėk “gelbėjimosi rato”

Nors “lenta” dažniausiai tampa pačiu nelaukiamiausiu pratimu per visą treniruotę, taip yra tik todėl, kad šis pratimas iš tiesų LABAI veiksmingas. Nuolat vargstate su “gelbėjimosi ratais” ant liemens? Vadinasi, pats laikas į savo kasdienę sporto rutiną įtraukti šį pratimą.

plank-with-arm-raise-420x400_0

4. Tobula laikysena – raktas į sėkmę

Jei visi turėtų šį stebuklingą raktelį, pasaulyje greičiausiai nebeliktų nelaimingų moterų. Ne veltui mes žavimės prancūzėmis ir italėmis, kurios, kad ir kokios figūros bebūtų, visada vaikšto išdidžiai ir pasitikinčios savimi. Jei norite bent šiek tiek prancūzaitės savyje turėti ir jūs, griebkite svarelius ir šiek tiek “pakankinkite” savo tricepsus.

triceps-extension-420x420_0

5. Galas “liurlančioms” šlaunims

Greičiausiai su siaubu galvojate apie tą jausmą, kai per žiemą gerokai suapvalėjusios šlaunys vasarą meiliai glaudžiasi viena prie kitos. Metas šiam jausmui pasakyti “sudie” ir pasisveikinti su įtupstais. Garantuojame, kad kaip mat atsikratysite ne tik liurlančių šlaunų, bet ir apelsino žievelės efekto.

second-position-plie-420x420_0

LIERAC naujiena siekiančioms tobulų formų

Jei užsimojote iki vasaros pasiekti įspūdingų rezultatų, be pastiprinimo tikrai neapsieisite. Prabangios kosmetikos gamintojai

„Lierac Laboratories“ sukūrė liekninamojo poveikio koncentratą „Morpho 4D“. Šis originalus produktas – hibridinės kosmetikos prekių ženklo, į visumą sujungiančio tai, ką geriausia gali pasiūlyti mokslas ir gamta, sukauptų žinių ir kompetencijos rezultatas. Priemonė veikia visus odos sluoksnius:

  1. apsaugo nervų augimo faktorių (NGF) (peptidas, veikiantis kaip informacijos tarp ląstelių nešėjas);
  2. šalina riebalus ir gerina odos išvaizdą („Lierac“ patentuota sistema WTB su riešutiniais lotosais);
  3. intensyviai skatina lipolizę (aktyviojo kofeino kompleksas).

Celiulito paveiktos odos duobutės sumažėja, patobulinami figūros kontūrai, oda tampa stangresnė, lygesnė, gražesnė ir labiau prisotinama drėgmės.

Šis energijos suteikiantis oranžinės spalvos gelinis serumas išsiskiria aktyvia struktūra. Tai padeda iš karto padengti odą ir tučtuojau pradėti ją stangrinti bei lyginti, kartu teikiant intensyvų ir ilgai išliekantį gaivumo pojūtį. Priemonė itin greitai įsigeria į odą, todėl pasitepus galima iš karto rengtis. Norint pasiekti maksimalų rezultatą, šį gaminį reikėtų naudoti ne mažiau kaip 28 dienas.

Tepti ryte ir vakare paveiktas sritis (šlaunis ir sėdmenis). Kad padėtų geriau įsigerti veikliosioms medžiagoms, sumažinti užsikimšimą ir tonizuoti odą, „Lierac Laboratories“ kartu su masažo profesionalais sukūrė 3 žingsnių masažo techniką „Body Morphing“ (žr. instrukciją dėžutės viduje).

MM0138950


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*