Pasakyk man, kokios spalvos tavo lūpos, pasakysiu, kas tu

Nors nude atspalvio lūpų dažai vis dar karaliauja daugelio merginų kosmetikos krepšeliuose, kartais tiesiog siaubingai norisi šio to ryškaus ir „prinokusio“… Juo labiau, kad naujas sezonas diktuoja savo toną, vėl sugrįžta ryškios, fluorescencines primenančios spalvos. Tad štai atspalviai, kurių tiesiog negali praleisti pro akis:

Aguonų raudonis

Drąsus, ryškus, ugningas. Tai – atspalvis moteriai, kuri tvirtai žino, kur ir su kuo eina. Ji niekada neklauso nurodymų, niekada nepasiduoda aplinkybėms. Kodėl? Nes ji ta jėga, kuri aplinkybes kuria!

RAL_VELVET_OPEN_POPPY

Alyvinė magija

Atspalvis, subalansuotas svajoklei, kurios mintys nuolat blaškosi visai kaip pirmieji pavasario drugiai žiedlapiuose. Aplinkiniai tiesiog užuodžia joje neblėstantį moteriškumą, o visi sutikti vyrai nei nemirktelėję puola ieškoti gėlių. Greičiausiai, alyvų, kurių žiedais ji galėtų papuošti plaukus.

RAL_VELVET_OPEN_10_BD

Prabangi vyšnia

Prisirpęs ir brandus atspalvis pabrėžia elegantišką ir fatališką moters pusę. Tai – audringa moteris, pasiryžusi apversti kiekvieno sutiktojo pasaulį pusiau. Kad ir kaip baigtųsi visos jos istorijos, ši dama gali būti tikrai, kad jai niekada neteks likti pamirštai.

1424336303_8

Bourjois Rouge Edition Velvet

  • Išskirtiniai, unikalūs Bourjois skysti lūpų dažai, sukėlę revoliuciją lūpų dažų srityje!
  • Lengva tekstūra, matinis rezultatas, itin ryški spalva. Itin lengva tepti, išlieka iki 24 val…. Taip! Iki 24 val.
  • Itin patogus šepetėlis – lengva tepti lūpas.
  • Išskirtinės, ryškios,drąsios spalvos.
  • Rouge Edition Velvet: jie nepalieka jūsų lūpų tol, kol jūs nenusprendžiate kitaip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*