Pasidaryk pati: 5 lengvos, bet labai veiksmingos plaukų kaukės

Atėjus pavasariui sunku rasti bendrą kalbą su savo plaukais. Jie šiaušiasi, veliasi, skilinėja, slenka ir visaip kitaip rodo nepasitenkinimą besikeičiančiu klimatu ir vitaminų stoka. Gera žinia ta, kad vaistų nuo visų plaukų problemų galite nesunkiai surasti savo šaldytuve. Dalinamės su jumis 5 nesudėtingomis plaukų kaukėmis, kuriomis mikliai atgaivinsite savo garbanas.

Kaukė pažeistiems plaukams

Kaukė garbanotiems plaukams

Kaukė natūraliems plaukams

Kaukė šiauštis linkusiems plaukams

Kaukė riebiems plaukams

O jei iš tiesų norite greitai atstatyti plaukų būklę ir tuo pačiu patausoti galvos odą, paieškokite raminančių plaukų priežiūros priemonių. Rekomenduojame išbandyti raminančią LV liniją, kurią sudaro plaukų šampūnas, balzamas ir serumas.

LV raminamasis šampūnas

Šampūnas ramina ir drėkina sausą bei jautrią galvos odą. Be kvėpiklių ir dažiklių. Mažina galvos odos įtempimą ir švelniai plauna jos nedžiovindamas. Sudėtyje esantis alantoinas ir natūralus betainas veiksmingai drėkina odą bei plaukus ir didina plaukų žvilgesį.

LV raminamasis plaukų kondicionierius

Drėkina plaukus, palaiko gerą jų būklę ir mažina vėlimąsi. Be kvėpiklių ir dažiklių, tinka ypač jautriai odai. Jį naudojant plaukai tampa švelnesni, lengviau šukuojami ir sveikiau atrodo. Sudėtyje esantis alantoinas ir natūralus betainas veiksmingai drėkina odą bei plaukus ir suteikia plaukams natūralaus žvilgesio.

LV galvos odą raminantis serumas

Jautriai galvos odai skirtas drėkiklis mažina jos įtempimą bei sausumą. Be kvėpiklių ir dažiklių. Veikia drėkinamai bei raminamai,  neleidžia galvos odai išsausėti ir daro ją elastingesnę. Sudėtyje yra alantoino ir natūralaus betaino. 

6414504721608_LV_ram_samp           lv_ram_balzamas_mrgb            6414504721660_LV_ram_Galvos_odai


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*