Blogerė Agnija: randai moterų nepuošia. Kaip jų atsikratyti?

Randai. Žodis, kuris vargu ar galėtų reikšti ką nors gero. Žinoma, apie vyrus dažnai sakoma, kad randai juos puošia, tačiau moterims to paties nepritaikysi. Vienas toks nemalonus pėdsakas ant odos ilgą laiką kankino ir mane. Tai – mano augintinės palikta dovanėlė ant vidinės dešiniosios rankos pusės, trys neilgi nagų brūkšniai (pasirodo, apie kačių nagų aštrumą tiek daug kalbama ne veltui). Kadangi gilūs nagų brėžiai ant rankos buvo jau keletą metų, nesitikėjau rasti priemonę, kuri padėtų bent šiek tiek pagerinti randų išvaizdą, kol galiausiai nusprendžiau išmėginti specialią odos priežiūros priemonę „Bio-Oil“.

Tiesą sakant, „Bio-Oil“ odos priežiūros priemonę man rekomendavo mama, kuri jau keletą mėnesių mėgino pagerinti strijų būklę. Nors iki galo šis aliejus strijų ir nepanaikino, jos ant mamos kūno iš tiesų pasidarė mažiau pastebimos. Taigi, aš taip pat susigundžiau išmėginti šią priemonę vildamasi, kad ji padės šiek tiek paslėpti mano randą. Žinoma, iš švelnios ir odą puoselėjančios sudėties aliejaus stebuklų nesitikėjau, bet ir nedidelis rezultatas, kalbant apie odos korekcijas, jau yra šis tas.

Pirmiausia, moterims, kurios dar tik pradeda naudoti „Bio-Oil“ specialią odos priežiūros priemonę, patariu apsiginkluoti kantrybe ir pasiryžti aliejumi tepti odą reguliariai du kartus per dieną. Jei šių instrukcijų nesilaikysite, be abejo, nieko blogo jūsų odai nenutiks, tačiau odos problemų taip pat neįveiksite. Tokiu atveju aliejus tiesiog pagerins bendrą jos būklę – oda taps minkštesnė, švelnesnė, elastingesnė, tačiau randų, strijų būklė vargu ar spės pagerėti, o odos spalvos netolygumai taip pat neišnyks. Kas kita, jei aliejumi nepamiršite patepti problemiškų vietų (randų, strijų, nevienodos spalvos odos lopelių) reguliariai ryte ir vakare kiekvieną dieną. Tuomet, kaip žada gamintojas, maždaug po 2-3 mėnesių turėtumėte pastebėti rezultatus.

11214361_771486259661465_1477371841951351923_n

Galbūt todėl, kad didelių lūkesčių į įsisenėjusio rando panaikinimą nedėjau, priemone likau visiškai patenkinta. Tris mėnesius reguliariai tepant randą „Bio-Oil“ odos priežiūros priemone, jis pasidarė šiek tiek mažiau matomas, rando kontūras ne toks ryškus, labiau susiliejęs su oda. Tiesa, neatsispyriau pagundai ir dalį aliejaus panaudojau nuo epiliacijos išsausėjusiai blauzdų odai patepti (odos išvaizda po tokios procedūros taip pat likau patenkinta, ji liko švelnesnė, malonesnė prisilietimui).

Taigi, ar galėčiau „Bio-Oil“ rekomenduoti ir kitoms? Visapusiškai taip. Jei būsite kantrios, šis lengvos sudėties aliejukas padės kovoti net su keletu odos problemų – randais, strijomis, nevienoda odos spalva, išsausėjusiais odos ploteliais. Jei kantrybės pritrūks, priemonė tiesiog pamaitins odą ir suteiks jai daugiau elastingumo ir švelnumo. Be to, manau, kad tai puiki dovana ir vyresnio amžiaus moterims gimimo dienos ar kokia kita svarbia proga (priemonė taip pat gerina brandžios odos išvaizdą).

14055188_922118184598271_8868196990090891094_n                    12486023_793128254163932_3912555470987631424_o

Didžiausi „Bio-Oil“ pliusai, kuriuos pastebėjau, naudodama šią odos priežiūros priemonę:

  • Švelnina ir minkština odą
  • Pamaitina odą vertingomis medžiagomis (priemonės sudėtyje yra ramunėlių, levandų, rozmarinų, medetkų ekstraktų bei vitaminų A, E)
  • Reguliariai naudojant padeda pagerinti randų, strijų būklę, suvienodinti odos spalvą
  • Suteikia odai elastingumo ir užkerta kelią naujų strijų atsiradimui
  • Raminantis efektas (matyt dėl levandų ekstrakto man šią odos priežiūros priemonę labiausiai patiko naudoti prieš užmiegant. Priemonė tikrai puikiai nuteikia poilsiui)

„Bio-Oil“ savybės, kurios man nepatiko:

  • Kiek per intensyvus kvapas. Nors jis mano uoslės neerzino, kvapas man pasirodė šiek tiek per ryškus

Jūsų,

Blogerė Agnija


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*