4 makiažo klaidos, kurios gadina jūsų asmenukes

Niekam jau ne paslaptis, kad socialinėse platformose šiuolaikinė mergina gali praleisti žymiai daugiau laiko nei darbe. Naujausi tyrimai rodo, kad socialinės platformos vidutiniškai pasiglemžia daugiau nei 5 mūsų gyvenimo metus. Žinoma, į tokią statistiką galime numoti ranka, bet kita greičiausiai vis viena sieks išmaniojo telefono tam, kad pagautų tobulą selfie kadrą. Tiesa, daugelis merginų vis dar daro 4 didžiules klaidas, kurios trukdo džiaugtis tobulomis nuotraukomis savo Facebook ar Instagram anketoje.

 Per daug pudros

Per daug pudros nuotraukoje jūsų veidą gali padaryti nykų ir bebruožį. Jei norite, kad nuotraukoje veidas būtų gaivus bei jaunatviškas, papudruokite tik problemines vietas, kurioms būtina korekcija. Darykite tai su nedideliu makiažo šepetėliu. Puikiai tiks netgi tas, kurį paprastai naudojate šešėliams ištušuoti.

Pernelyg preciziški antakiai

Pernelyg išpuoselėti ir tvarkingi antakiai taip pat gali tapti labiau minusu, nei pliusu. Idealiai tvarkinga antakių forma atrodo nenatūraliai ir mažų mažiausiai juokingai, todėl nebijokite šiek tiek pašiaušti antakių plaukelių ar sumažinti vaško dozę.

Per daug švitesio

Žaibiškai išpopuliarėjus „strobingo“ veido kontūravimo technikai, visos merginos suskubo berti blizgias dulkes sau ant veido, tačiau darant bet kokį makiažą svarbiausia – saikas. Kuo subtiliau sugebėsite pabrėžti tai, ką turite gražiausio, tuo geriau. Tad gerai pagalvokite prieš pudruodamos antrą „strobing“ kontūravimo priemonės sluoksnį. Gal visiškai pakaks ir vieno?

Per mažai meilės blakstienoms

Darant asmenukes, jūsų blakstienoms reiks viso pastiprinimo, kokį tik jos gali gauti. Trumpos ir retos blakstienos jūsų veidą pavers nuvargusiu ir neišraiškingu, todėl verčiau parduotuvėje pasidairykite tušo, kuris nepriekaištingai atliktų savo darbą. Viena didžiausių lyderių kosmetikos pasaulyje ISADORA pristato „Big Bold Extreme Mascara“ apimties suteikiantį blakstienų tušą.

  • Ekstremali apimtis.
  • Kreminė formulė.
  • Minkšta, lanksti tekstūra, lengva dengti blakstienas.
  • Itin ilgai išlieka.
  • Didelis šepetėlis su skirtingo ilgio šereliais.
  • Trumpi šereliai: greitam ir lengvam padengimui.
  • Ilgi šereliai: atskyrimui ir išskyrimui.
  • Šepetėlio grioveliai paimta tušo ir padengia juo blakstienas.

17197-l


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*