„Twitter“ paskelbė populiariausių Naujųjų metų pažadų sau sąrašą

Nors Naujųjų metų šventės įspūdžiai dar net nespėjo išblėsti, Twitter portalas jau skelbia populiariausių Naujųjų metų pažadų sau sąrašą. Prisipažinkite, juk ir jūs prieš laikrodžiui mušant vidurnaktį spėjote į užrašų knygelę įrašyti bent keletą tikslų, kuriuos tikitės pasiekti 2017-aisiais. Kadangi užsibrėžti naujų siekių niekada nevėlu, dalinamės populiariausiais Twitter vartotojų naujametiniais pažadais. Galbūt kai kurie iš jų atsidurs ir jūsų sąrašėlyje.

Dieta, sportas ir kova su kilogramais

Ne staigmena, kad gausus Kalėdinių vaišių stalas ir visi tie gundantys torto gabalėliai priverčia susiimti už galvos ir bėgti prie svarstyklių. Taigi, pats populiariausias visų Twitter vartotojų naujametinis pažadas – į sporto salę užsukti dažniau nei į mylimiausią kepyklėlę už kampo.

Daugiau skaityti

Ar jau spėjote užsiregistruoti goodread svetainėje? Šis išradimas – tobulas įrankis, siekiančios pratęsti savo skaitomų knygų sąrašą. Šioje svetainėje ne tik galėsite dalintis mėgiamų knygų rekomendacijomis, bet ir sudaryti must-read knygų sąrašą bei vertinti jau perskaitytas knygas.

person-woman-relaxation-girl

Išmokti ką nors naujo

Žmonės visame pasaulyje atėjus Naujiems metams trokšta juos praleisti prasmingiau nei praėjusius. Taigi, pažadų sąrašo viršūnėje atsirodė ir paprasčiausias troškimas išmokti šį tą naujo. Kas tai? Naujas hobis? Nauji sugebėjimai? O gal naujų profesinių įgūdžių įgijimas?

Taupyti

Didžiosios metų šventės priverčia pažvelgti ne tik į vis labiau apvalėjantį pilvuką, bet ir į tuštėjančią piniginę. Kadangi nuo pirmosios metų dienos asmeninę buhalteriją vesti atrodo žymiai paprasčiau, pradėkite sekti savo išlaidas dabar pat.

26412658805-bogataya-devushka

Būti malonesniu, geresniu ir kantresniu

Juk dažnai sakoma, kad žmogaus vertę nusako jo bendravimas su kitais žmonėmis. Galbūt pats metas investuoti į tas savybes, kurie aplinkiniai jumyse pastebi pirmiausiai?

Susirasti naują darbą

Taip taip, žmogus gali tiesiog „išaugti“ savo dabartinį darbą ir kartais pajunta būtinybę jį kuo skubiau pakeisti. Jeigu taip nutiko ir jums, pradėkite dairytis po skelbimus arba skirkite valandėlę laiko savo gyvenimo aprašymo tobulinimui. Galbūt 2017-ieji žada jums karjeros permainas?

Savanoriauti ir dažniau aukoti labdarai

Sakoma, kad duodamas kitiems pats gauni dvigubai daugiau. išmėginame tai praktiškai?

o-VOLUNTEERING-facebook

Gerti mažiau alkoholio

Atsisakyti svaigalų – išties klasikinis šventinis pažadas. Tačiau pats metas imtis jo įgyvendinimo. Juk sveikame organizme gyvena sveika siela.

Skirti daugiau laiko miegui ir poilsiui

Įtemptas šiuolaikinio žmogaus gyvenimo ritmas neretai atima ypač svarbias poilsio valandas. Pasistenkite dažniau atsipalaiduoti, o savaitgalius skirti ne tik nutrūktgalviškoms linksmybėms, bet ir miegui. Jei, vis dėlto, šio pažado sau kasdien laikytis per sunku, patikėkite savo grožį LIERAC „Mesolift“ nuovargio požymius koreguojančiam vitaminų kremui.

Šis kremas veiksmingai mažina nuovargio požymius: tonizuoja, stangrina odą ir suteikia švytėjimo.

Aktyvios medžiagos:

-5% Nuovargio požymius mažinantis kompleksas (5 vitaminai (A, C, E, B5, B6), 6 mineralai (kalcis, varis, geležis, magnis, manganas ir cinkas), hialurono rūgštis.

- Citrusinės AHA rūgštys suteikia odai lygumo

- Su abrikosų sviestu ir laimo kauliukų aliejumi.

41Kx4U79TFL._SY450_

Susirasti daugiau naujų draugų

Kada paskutinį kartą užkalbinote nepažįstamą žmogų? Nuolat sėdėdama biure arba namuose naujų svarbių kontaktų tikrai neužmegsite, taigi, pasistenkite būti atviresne ir nebijokite kalbėti net ir su nepažįstamaisiais.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*