7 natūralūs ingredientai, kuriuos privalai rasti savo kosmetikos krepšelyje

Naujiems metams atėjus dažnai pačios to nejusdamos pradedame žarstyti pažadus sau, o kai kurios į naują pradžią pažiūri ypač rimtai ir netgi surašo ilgiausią būtiniausių planų sąrašą. Būtent taip naujus metus pradėjome ir mes, pasižadėdamos kosmetikos krepšelius papildyti priemonėmis, turinčiomis daugiau vertingų medžiagų. O kad tokį kosmetikos krepšelį būtų lengviau susikurti ir jums, dalinamės 7 vertingiausiais natūraliais ingredientais, kurių derėtų ieškoti kosmetikos priemonėse.

Alijošius

Šis šaldantis, lengvas drėkiklis gali pasirodyti nepakeičiamas produktas šiltuoju sezonu, tačiau neapsigaukite. Alijošiaus savybė sušvelninti odos suirzimus ir gydyti žaizdeles padaro šį augalėlį puikiausiu ingredientu žiemos odos priežiūros priemonėms. Į kosmetikos priemones, kurių sudėtyje yra alijošiaus, ypač rekomenduojama atkreipti dėmesį jautrios ir pažeistos odos savininkėms.

Ramunėlės

Išsausėjusi oda gali greitai sukelti raudonį ar leisti atsirasti į nudegimus panašioms žaizdelėms. Jei atsidūrėte „raudonojoje“ zonoje, ramunėlės pats puikiausiomis pagalbininkėmis. Šis odą raminantis ingredientas padės prižiūrėti nuo odos išsausėjimo atsiradusias žaizdeles, be to, šviesins ir skaistins odą.

LIERAC „DIOPTI GEL“ Paakių pabrinkimą koreguojantis vėsinantis gelis

Specialiai sukurtas pabrinkimams ir patinimams aplik akis koreguoti.

Aktyvios medžiagos:

-25% struktūrą atkuriančio komplekso (iš rasakilos, gebenės, asiūklio)

- Ramunėlių ekstraktas

Oftalmologiškai patikrintas.

Nedidelį gelio kiekį ryte ir/arba vakare tepti ant švarios odos aplink akis bei akių vokų.

diopti

Kokosų aliejus

Taip, kokosų aliejus vis dar nesiliauja karaliauti būtiniausių grožio ingredientų sąraše. Naudokite priemones su kokosų aliejumi gydydamos išsausėjusią ir suirzusią odą, taip pat siekdamos pašalinti odos įtrūkimus.

Medus

Medus – žymiai daugiau nei saldumynas ar cukraus pakaitalas. Medus ir bičių vaškas puikiai minkština ir gydo sausą ir pažeistą odą. Be to, jis turi ir drėkinančių bei antibakterinių savybių!

WELEDA kremas nuo šalčio, vėjo, šildymo, karščio ir sausros

Vertingų augalinių aliejų ir natūralaus bičių vaško derinys užtikrina sodrų apsauginį sluoksnį, saugantį nuo šalčio, sauso oro, vėjo ar centrinio šildymo. Sausa oda pamaitinama, o lengva plėvelė tampa apsauginiu barjeru nuo aplinkos veiksnių. Jūsų oda vėl taps švelni bei glotni ir tokia išliks.

Saugo nuo aplinkos veiksnių, atkuria lipidų sluoksnį, maitina ir neleidžia išdžiūti.

cold-cream-fb-2016-01-28

Šaltalankių aliejus

Šaltalankiai pasižymi drėkinančiomis, raminančiomis ir gydomosiomis savybėmis, o jų aliejus – pats tinkamiausias grožio ingredientas žiemai. Šis aliejus tinkamas beveik visiems odos tipams, be to, dėl savo oranžinio pigmento jis suteikia odai nepaprasto jaunatviško švytėjimo.

Jūros druska

Šis jūrinis ingredientas daro stebuklus, kai kalbame apie šiurkščios odos švelninimą ir raminimą. Be to, jūros druska geriau nei bet kas kitas padeda odai išsivalyti bei puikiai sulygina raukšleles ir suteikia jaunatviškumo.

COLLISTAR „TALASSO-SCRUB“ Gaivinamasis druskų šveitiklis su eteriniais aliejais

Tai daug daugiau nei paprastas kūno šveitiklis; tai unikali priemonė atgaivinanti ir atnaujinanti epidermį.

Jūros druskos pašalina negyvąsias odos ląsteles, oda tampa švari ir švelni.  Regeneruojančios šveitiklio sudedamosios dalys atnaujina odą. Avokadų, makadamijų, migdolų, kukui riešutų ir sojų aliejai švelnina, ypatingai drėkina odą, bei suteikia paviršiui šilkinio glotnumo. Apelsinų, mėtų, rozmarino aliejai suteikia energijos, sukuria intensyvų gyvybingumo pojūtį.

natale_2016_corpo_k25255_cmyk

Sviestmedžio sviestas

Tai – ypač turtingas naudingomis medžiagomis ingredientas. Sviestmedžio sviestas drėkina, apsaugo ir pagerina odos būklę. Jį galima drąsiai naudoti kasdienei veido, lūpų, rankų, kojų ir kūno priežiūrai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*