30 užduočių, kurios įkvėps pasitikėjimo savimi

Kuri moteris netrokšta labiau pasitikėti savo jėgomis ir spindėti žavesiu. Deja, be vieno dažniausiai nepasiekiame kito. Ne veltui visi iki vieno vyrai tvirtina, kad labiausiai moterį puošia ne gudrūs makiažo triukai ir netgi ne aptemtos suknelės, o natūralus žinojimas, kad esame geriausios ir jokia konkurentė mūsų nepajėgs nurungti.

Žinoma, kartais nesėkmių virtinės patraukia mums iš po kojų skraidantį kilimą ir tenka skaudžiai nusivilti ir savimi, ir kitais. Tačiau tai juk ne pasaulio pabaiga! Ryžkitės nedideliam eksperimentui. Jums tereikės kasdien atlikti po vieną nedidelę užduotį ir pasitikėjimas savo jėgomis sugrįš akimirksniu.

Grožio iššūkiai

1 diena. Šiandieną paskirkite sau ir savo plaukams. Galbūt atėjo metas atnaujinti jau pabodusią plaukų spalvą? Juk rudenį taip norisi atsinaujinti! Jei esate įgudusi rūpintis plaukais pati, idealiausia bus, jei praleisite dieną dažydama plaukus namuose. Vis dėlto, begalinio vieno žmogaus rūpesčio jūs tikrai nusipelnėte ir tas žmogus žvelgia tiesiai iš jūsų veidrodžio!

2 diena. Eksperimentuokite su plaukų aksesuarais! Pats metas mergautinius segtukus mesti į šiukšliadėžę ir paieškoti parduotuvėje šio to elegantiško ir žvilgančio…

3 diena. Išbandykite naują šukuoseną. Tai visai nesunku, tiesiog paieškokite pamokėlių Youtube ir ženkite į miestą su elegantišku kuodu ar žaismingomis kaselėmis. Netgi tokia smulkmena kaip šukuosena gali pakeisti visą jūsų dieną.

1cc6cc4db227e1679f5e2b2414837ada

4 diena. Šiandien – manikiūradienis! Išbandykite naują nagų lako spalvą. Galbūt rasite šį tą, kas tiktų prie naujos jūsų plaukų spalvos?

5 diena. Jei nuotaiką gadina rudeninis plaukų slinkimas, pats metas su juo atsisveikinti ir kosmetikos lentynose paieškoti naujo efektyvaus plaukų šampūno.

NATUR VITAL atkuriamasis šampūnas su ženšeniu

  • Stipresni plaukai
  • Stiprina plaukus nuo šaknų
  • Lankstesni plaukai
  • Didesnė apimtis

sensitive-revitalising-shampoo

6 diena. Pats metas peržvelgti savo lūpdažių atsargas ir šiandien visą dieną žavėti kolegas ir bičiulius ryškiu rudeniniu atspalviu, kuris pabrėžtų jūsų moteriškumą.

COLLISTAR „Parlami d’Amore“ lūpų dažai

Tiršti ir švelnūs, minkštos tekstūros dažai padengia lūpas tarsi šilkas, išlygina jas, sudrėkina ir sukuria ypač žvilgų, labai jausmingą įspūdį.

parlami-damore_k12372_rossettopuro_cmyk

Stiliaus iššūkiai

7 diena. Šiandien jūs tikrai nusipelnėte naujo aksesuaro. Kas tai bus? Auskarai, naujas žiedas, pakabutis? O galbūt prabangus koljė? Spręsti jums!

8 diena. Jūsų kvapas – būtent ta stiliaus detalė, kuri iš atminties visiems sutiktiems žmonėms išdils vėliausiai. Keliaujam į parduotuves ir ieškom naujo aromato!

C-THRU „Tender Love“ tualetinis vanduo

Gaivus, moteriškas aromatas, pagamintas iš sultingų kriaušių, kibirkščiuojančių mandarinų ir trykštančių bergamočių, vainikuojančių viršutinę natą. Rafinuota širdies nata glosto uoslę, įpindama našlaites į neišblėstančių jazminų ir subtilių lotoso žiedų vainiką. Išraiškingi muskusas, ambra ir vanilė puikus pjedestalas stebuklingam džiaugsmo eliksyrui, kuris įkvėps pasitikėjimo savimi ir moteriškumo.

13255996_1133365460018001_4193630736403698548_n

9 diena. Išsirinkite iš savo spintos 3 drabužių komplektus, kurių nedėvėjote ištisus mėnesius. Perkelkite juos į matomiausią spintos vietą ir pažadėkite sau visą savaitę dėvėti tik juos.

10 diena. Kada paskutinį kartą į darbą keliavote su aukštakulniais bateliais? Seniai? Pats metas priminti visiems kolegoms, kuri dama biure yra pati gražiausia. Jei aukštakulnių dėvėti neleidžia žvarbus oras, persiauti batelius galite ir atėjusi į biurą.

heels-for-tall-women

11 diena. Ir štai atėjo megztukų diena! Ar jau bent kartą išbandėte iki pusės sukištą megztinį? Ką gi, visas Instagram‘as jau išbandė, todėl atėjo metas ir jums!

12 diena. Pats metas atnaujinti savo mados žinias. Paieškokite bibliotekoje knygos apie savo mėgstamiausią dizainerį ar dizainerę ir jaukiai praleiskite vakarą, sklaidydama knygos puslapius.

woman-reading-book-in-the-park-2

Sporto iššūkiai

13 diena.  Metas pasirūpinti savo kūnu ir atsikratyti rudenį kaip niekada greitai augančių kilogramų. Pažadėkite sau šiandien nubėgti bent 5 kilometrus. Kad tai padaryti būtų lengviau, juk niekas nedraudžia pasirinkti maršruto, kuriuo bėgioja ir simpatiškiausias vaikinas iš gretimo buto.

14 diena. Kiek vandens išgėrei šiandien? Ar žinojai, kad gerai savijautai palaikyti žmogus turi išgerti mažiausiai 1,5 l vandens per dieną? Todėl čiupk stiklinę ir papildyk savo organizmą energijos atsargomis!

15 diena. Pasirūpink savo sportine apranga ir mesti lauk suplyšusius treningus. Padovanok sau naują sportinę liemenėlę ar patogius sportinius batelius. O kad sportuodama jaustumeisi gaivi, nepamiršk ADIDAS antiperspiranto moterims.

ADIDAS „Adipure“ purškiamas ir rutulinis dezodorantas

Sugeria prakaitą: patentuota technologija veikia kaip nematoma kempinė ir optimaliai reguliuoja drėgmę bei kvapą,

Reguliuoja drėgmę: išgarina prakaito perteklių,

Veiksmingas ilgai: dėl ypatingai geros drėgmės reguliavimo cotton-techTM technologijos, apsauga nuo prakaitavimo išlieka net iki 24 valandų.

z20299008iernowy-antyperspirant-adidas-adipure-bez-soli-alumi

16 diena. Užsirašyk į jogos klasę! Tai ne tik padės atgauti fizinę formą, bet ir suteiks pasitikėjimo savimi!

17 diena. Sudaryk savo asmeninį mankštos grojaraštį. Taip sportuoti bus dar maloniau!

running-music

18 diena. Jei oras lauke negąsdina sniegu ir lietumi, pakviesk geriausią draugę pasivaikščioti gryname ore. Rudeninių lapų grožis susitikimui suteiks dar daugiau žavesio!

Prieš keliaudama į lauką nepamiršk apsisaugoti nuo šaltuko! Kol rūpinsiesi, kaip palaikyti pašnekesį su drauge, WELEDA apsauginis kremas nuo vėjo ir šalčio pasirūpins tavimi!

Apsauginis kremas nuo vėjo ir šalčio „Weleda“ yra geriausia veido odos apsauga esant šaltam, atšiauriam ir sausam orui. Maitina labai sausą odą žiemą ir esant itin nepalankioms oro sąlygoms.

coldcream_cmyk

Iššūkiai sielai

19 diena. Esame įsitikinę, kad gerai paieškojusi namuose rastum bent vieną rankdarbių žurnalą. Atėjo metas atnaujinti savo įgūdžius ir pasigaminti rankų darbo pirštinaites ar šaliką.

20 diena. Prisimink bent vieną seniai užmirštą hobį ir atrask jį iš naujo. Nesvarbu, kas tai bebūtų – piešimas, lipdymas ar poezijos skaitymas. Jei kartą šį užsiėmimą įsimylėjai, jis ir vėl gali suteikti džiaugsmo.

21 diena. Kai tik nubusi, čiupk į rankas dienoraštį. Parašyk bent du puslapius apie tai, kai jautiesi šiandien ar kokius sapnus sapnavai naktį. Juk smagu pažinti save, ar ne?

22 diena. Nesvarbu, ar turi aukštos kokybės fotoaparatą, ar viso labo telefone įtaisytą kamerą, padaryti keletui fotografijų jokia įranka nebus per prasta. Išsiruošk pagaudyti įkvėpimo čia pat, greta esančiame parke ar vaikų žaidimų aikštelėje. Galbūt pro objektyvą daugybę kartų matyti pastatai ir vietos pasirodys visiškai kitokie.

girl-taking-photos-outdoors-2048x1152-wide-wallpapers-net

23 diena. Atnaujink savo kambarį. Perstatyk baldus ar pasirūpink naujomis interjero dekoracijomis.

24 diena. Užsirašyk į piešimo ar dainavimo kursus. Naujas talentas tikrai įkvėps pasitikėjimo savimi!

Iššūkiai tau ir draugams

25 diena. Pakviesk seniai matytą draugę kavos ir nuoširdžiai pasidomėk kaip jai sekasi ir kas naujo nutiko jos gyvenime. Išklausymo dovana tikrai neliks neįvertinta.

26 diena. Užsirašyk į kalbų kursus! Taip ne tik išmoksi naują kalbą, bet ir susipažinti su įdomiais žmonėmis.

27 diena. Šiandieną būk maištininke. Atsisėsk ant savo darbinio stalo ir ramiai valgyk pietus. Praėjus pro šalį nustebusiems kolegoms, paklausk, galbūt jie norėtų prisijungti prie tavo pikniko.

28 diena. Šiandien pasisveikink su trimis nepažįstamaisiais. Pradėk nuo paprasto „Labas“ ir pamėgink užmegzti malonų pokalbį.

29 diena. Nusiųsk keletui seniai matytų bičiulių kvietimą į vakarėlį. Sugalvok intriguojančią temą ir tikslią datą, kad draugai tiesiog nepajėgtų atsisakyti!

how-to-make-friends

30 diena. Paskambink artimiesiems. Kol pildei visą šį pasitikėjimo savimi kalendorių, jie greičiausiai jau tavęs pasiilgo. Atnaujinti brangūs ryšiai ne tik nudžiugins brangius žmones, bet ir pakels tavo savivertę.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*