Misija: švelnios rankos!

Ar kada girdėjote, kad apie moterį viską pasako jos rankos? Žinoma, dabar daugelis tam paprieštarautų. Gal į rankas kas nors ir žiūrėjo prieš 100 metų, bet dabar tai – tikra seniena! Bet pagalvokite dar kartą, kurią jūsų kūno dalį pirmiausia paliečia potencialus darbdavys, atėjęs į darbo pokalbį? Arba būsimas klientas? O gal vakarėlio metu būtent dabar svajonių vyras jums spaudžia ranką? Taigi, išpuoselėtos rankos ir nagai vis dar yra moters vizitinė kortelė, o artinantis pirmiesiems šalčiams jiems būtinas ekstra dėmesys!

Grožio Naujienos šį kartą dalinasi paprastais, bet labai veiksmingais patarimais, kaip apsaugoti rankas šaltuoju sezonu ir paversti kiekvieną rankos paspaudimą tikra palaima.

1.      Pailsėkite nuo manikiūro

Žinoma, LABAI sunku susilaikyti neišbandžius dar vienos naujos sezono spalvos, tačiau jei norite atgaivinti nagus ir suteikti jiems sveiką išvaizdą, verčiau leiskite jiems pailsėti. Dabar, kai vis dažniau puošime savo rankas šiltomis pirštinėmis, ilgai nesvarstę galite padėti nagų laką į šoną ir vietoje jo išbandyti SALLY HANSEN nagų stipriklį. Šis nedidelis stebuklas sustiprins ir išlygins nago paviršių, o sudėtyje esantys retinolis, soja ir omega 3 užtikrins, kad nagas atrodytų sveikai ir nepriekaištingai.

42764R0154dadb789ffc1_-_sev-manicure-nails-062410-lgn

2.      Drėkinkite drėkinkite drėkinkite

Genialumas slypi paprastume! Nepamirškite kiekvieną dieną į rankinę įsimesti rankų kremo. Ypač dabar, kai vis labiau šylantys radiatoriai ir šildytuvai pasalūniškai vagia visą drėgmę ore! Jei dirbate darbą, kuriame rankų kontaktas neišvengiamas (juk tiek kolegų reikia pasveikinti!) rinkitės švelnios sudėties rankų kremą, pavyzdžiui, WELEDA specialiai jautriai rankų odai pritaikytą kremą su migdolais. Šis rankų kremas apsaugos jautrią jūsų rankų odą, lyg migdolas saugotų savo branduolį po apsauginiu kevalu. Lengvos sudėties priemonė, ramins lengvai sudirgti linkusią odą ir suteiks jai šilko švelnumo pojūtį.

rs2400_lc_00_almond_hand_cream_50ml_cleaned_cmyk-lpr2d274905580433-today-soft-hands-140404-01

3.      Nepamirškite pirštinių!

Rankų odai visada gresia šioks toks pavojus. Vasarą rankas tenka saugoti nuo kaitrių saulės spindulių, o žiemą pasirūpinti, kad odos nesukandžiotų šaltukas. Jei nenorite, kad jūsų rankos akimirksniu sugrubtų ir įgautų rausvai melsvą atspalvį, nepamirškite kas kartą išeidamos iš namų pasiimti pirštinių. Net jei iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad šiai apsauginei priemonei dar anksti, atsarga gėdo nedaro!

font-b-gloves-b-font-women-font-b-cashmere-b-font-tactical-thin-2015-autumn


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*