Atskleidė, kiek valandų sporto salėje turėtų praleisti biurų liūtės

Sporto salė šaltuoju metų laiku daugeliui moterų tampa tarsi antraisiais namais. Kad kūnas neaptingų nuo netikėtai užklupusios žvarbos, be abejo, reikia jį nuolat pabudinti! O jei dienos metu dar ir dirbate sėdimą darbą, mokslininkai jums turi naujienų, kurios jus įkvėps pamankštinti raumenis kur kas dažniau.

Niekam ne paslaptis, kad sėdimas darbas biure – tikri spąstai kūnui ir sveikatai. Pastaruoju metu tyrinėtojai juokauja, kad visą dieną kimšti saldumynus būtų ne taip žalinga, kaip praleisti keletą valandų sėdint.

Žinoma, vienintelis tikrai patikimas vaistas, siekiant išvengti visų sveikatos sutrikimų, kuriuos gali nulemti sėdimas darbas – sportas sportas ir dar kartą sportas. Tik iki šiol buvo visai neaišku, kiek laiko turime sportuoti, siekdamos bent šiek tiek sumažinti pavojų sveikatai.

womens-sports

Laimei, naujausia mokslininkų studija atskleidė, kokią sporto rutiną derėtų rinktis visą dieną biuro kėdėje praleidžiantiems žmonėms. Skaičiai rodo, kad sporto trukmė priklauso nuo to, kiek valandų per dieną turime sėdėti. Žmonės, kurie sėdimoje padėtyje praleidžia 8 valandas, turėtų sportuoti bent 1 valandą per dieną. Jei sėdite 6 valandas – jums užteks ir pusvalandžio judesio. Tiesa, mokslininkai ramina, kad sportas neprivalo būti ypač intensyvus. Užteks ir paprasto pasivaikščiojimo ar mankštos.

Taigi, jei savo dienotvarkėje niekaip negalėtume surasti laisvos valandėlės sporto klubo abonementui, bent jau pasimėgaukite maloniu pasivaikščiojimu rudenėjančiomis gatvėmis pietų pertraukos metu. Iš pirmo žvilsnio tai gali atrodyti smulkmena, tačiau garantuojame, kad už tokį kasdienį pasivaikščiojimą jūsų kūnas tikrai liks dėkingas.

Sporto salėje gaiviai padės išlikti ADIDAS „Adipure“ antiperspirantų linija be aliuminio druskų!

ADIDAS „Adipure“ inovatyvūs antiperspirantai be aliuminio druskų- tai nauja patentuota cotton-techTM technologija, kuri veikia trimis žingsniais:

Sugeria prakaitą: patentuota technologija veikia kaip nematoma kempinė ir optimaliai reguliuoja drėgmę bei kvapą,

Reguliuoja drėgmę: išgarina prakaito perteklių,

Veiksmingas ilgai: dėl ypatingai geros drėgmės reguliavimo cotton-techTM technologijos, apsauga nuo prakaitavimo išlieka net iki 24 valandų.

Moteriška antiperspirantų linija leis visą dieną džiaugtis lengvu citrinų ir žalumos bei gėlių ir pudriniu aromatais.

Moteriška linija su lengva citrinų-žalumos gaivia, gėlių ir pudrinėmis natomis.

apfemaleadipure35mlrvb_mot_rutulinis_perziurai apfemaleadipurervb_dezodorantas_mor_perziurai


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*