Naujausių aromatų TOP: kaip kvepinsimės šiandien?

Keičiantis sezonui nenumaldomai kyla noras pasikeisti ir pačiai – nauji drabužiai, naujas makiažas, naujas kvapas. Būtent taip metų laikų kaitą išgyvena moterys, vis kitokį etapą pasitikdamos naujai ir netikėtai. O kol didysis sezono apsipirkimas dar tik laukia savo eilės „Must Do“ dalykų sąraše, plačiai atverkime kvapnaus pasaulio duris ir išsirinkime savo išskirtinį ir originalų naujo sezono kvapą!

B. U. „RockMantic“ – romantiškoms drąsuolėms

Jūs ieškote netradicinių bei naujoviškų dalykų gyvenime. Jūsų entuziazmas suteikia jums energijos bei pasitikėjimo būti savimi!

Rock’n roll stilius – tai nuolatinio įkvėpimo šaltinis. Tinklinės kojinės, rozės, ryškūs nagai, tatuiruotės, nėriniai ir daug kitų elementų, naudojami kartu siekiant ypatingai iššaukiančio, drąsaus stiliaus. Kai rock’n roll stilius derinamas su romantiškuoju, atsiskleidžia kontrastingas ir rafinuotas moteriškumas.

Aromatas: Mandarinų bei apelsinų pliūpsnis apgaubia vaisių gaivumu. Švelnus gėlių (frezijų ir bijūnų) aromatas, kartu su avietėmis sudaro saldų aromato branduolį. Galiausiai atsiskleidžia pamatinės kreminės vanilės bei kedro natos,nuteikiančios jaukiai ir jausmingai.

rock_guitar_girl_brown_eyes_77459_3840x2400BU ROCKMANTIC - WOBBLER [v12]

C-THRU „Tender Love“ – moteriškoms dievaitėms

Gaivus, moteriškas aromatas tarsi vaiskus vasaros kokteilis, pagamintas iš sultingų kriaušių, kibirkščiuojančių mandarinų ir trykštančių bergamočių, vainikuojančių viršutinę natą. Rafinuota širdies nata glosto uoslę, įpindama našlaites į neišblėstančių jazminų ir subtilių lotoso žiedų vainiką. Išraiškingi muskusas, ambra ir vanilė puikus pjedestalas stebuklingam džiaugsmo eliksyrui.

Viršutinė nata: kriaušė, mandarinas, bergamotės;

Širdies nata: našlaitės, jazminai, lotosai;

Bazinė nata: muskusas, ambra, vanilė.

C-THRU Sleeve 50ml Tender Love CMYK                         passivefemininity

GUESS „Double Dare“ – provokuojančioms koketėms

Naujuosiose „Guess“ kvepaluose „Double Dare“ persipina nokstančių žemuogių, saldžių vaisių, baltų gėlių bei šiltų ambros, vanilės ir vetiverijų aromatai. „Guess – Double dare”- įsimintinas, jausmingas ir kartu provojkuojantis  kvapas moterimis, kuriuo norisi kvėpintis kiekvieną dieną.

3867_how-many-women-has-james-bond-slept-with-1059594-TwoByOne1guess

GUESS „Seductive“ – fatališkoms ir geidulingoms

Drąsi, įžūli, intriguojanti ir geidulinga – tai žodžiai, apibūdinantys moterį, besikvepinančią „Guess Seductive“ aromatu. Saldžios ir kibirkščiuojančios natos teikia moteriai žaismingumo ir lengvumo.

Viršutinės kvapo natos: bergamotė, juodieji serbentai, kriaušės.

Vidurinės kvapo natos: jazminai, apelsinų žiedai, našlaičių šaknys.

Pagrindinės kvapo natos: aromatinė derva, vanilė, kašmyro medis.

guess seductive mot               Arina Maria Girl

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*