Ruošiamės rudeniui: naminė plaukų kaukė, kuri išgelbės jūsų garbanas

Kokia išvaizdos detalė, pagalvojus apie moterišką ir patrauklią moterį pirmiausiai iškyla mūsų galvoje? Taaaaip, plaukai! Žvilgantys ir sveiki plaukai nuo seno laikomi moteriškumo simboliu ir visai nesvarbu, ar jūsų pečius gaubia ilgos garbanos ar vos vos ausis siekia griežtas kare kirpimas. Kad ir kokią šukuoseną rinktumėtės, atskirti, ar plaukas yra sveikas ir išpuoselėtas, niekada nebuvo sunku. O ką daryti, jei šiai moteriškai puošmenai staiga prireikė pastiprinimo? Tereikia plačiai atverti šaldytuvo dureles ir paieškoti jame kasdienių produktų išradingai ir labai veiksmingai maitinančiai plaukų kaukei!

Maitinanti kiaušinių kaukė

Ko jums reikės?

1 kiaušinio (jei jūsų plaukai ypač tankūs, naudokite 2)

1 stiklinės pieno (jei jūsų plaukai iki pečių, kaukei galite naudoti ir pusę stiklinės)

1 išspaustos citrinos sulčių

2 virtuvinių šaukštų alyvuogių aliejaus

1 plastikinės dušo kepuraitės

Ką daryti?

Pirmiausiai atskirkite kiaušinio baltymą ir trynį. Priklausomai nuo to, koks jūsų plaukų tipas, naudokite kaukei tik vieną iš šių elementų. Riebiems plaukams jums prireiks tik kiaušinio baltymo, sausiems galite naudoti tik trynį. Normaliems plaukams naudokite visą kiaušinį. Naudojamą kiaušinio dalį perkelkite į švarų dubenį.

Išplakite kiaušinį.

Į kiaušinį įpilkite pieną ir alyvuogių aliejų ir viską gerai išmaišykite.

Į gautą masę supilkite citrinos sultis. Vėl išmaišykite.

Gautą kaukę įmasažuokite į galvos odą, pradėdamos nuo plaukų šaknų ir keliaudamos link galiukų. Leiskite kaukei įsigerti į galvos odą bent 15 minučių. Tiesa, šią kaukę verčiau tepkite būdamos duše, ar palinkusios prie prausyklės, nes ji ypač skysta. Jei turite dušo kepuraitę, pasinaudokite ja ir išnaudokite 15 minučių vonios malonumams.

Praėjus 15 minučių, išskalaukite plaukus po drungnu arba šaltu vandeniu. Skirkite tam pakankamai laiko, nes išplauti kiaušinį gali pasirodyti nelengva užduotis.

Ištrinkite galvą patikimu šampūnu. Kad pasiektumėte trokštamą rezultatą, tokią kaukę darykite bent kartą per mėnesį.

Su šia kauke patariame naudoti ir plaukus puoselėjantį šampūną. Tik taip būsite tikros, kad šampūnas nestabdo kaukės veikimo. Rekomenduojame išmėginti LV šampūną normaliems plaukams, tinkantį ypač jautriai odai. Šio šampūno sudėtyje nėra kvėpiklių ir dažiklių. Jis nesausina galvos odos, o plaukai tampa švelnūs ir elastingi.

6414504296137_Samp_norm_250ml_New_                    download


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*