Kodėl jūs neturėtumėte rengtis to, ką „turėtų rengtis“ moterys

Greičiausiai jums taip pat kaip ir mums dažnai pabosta skaityti tas pačias antraštes naujienų portaluose. Jos skamba maždaug taip: „Kaip turėtų rengtis moterys, sulaukusios pilnametystės?“, „Kaip turėtų rengtis moterys, kurioms 20 ir daugiau?“, „Kaip turėtų rengtis moterys, kurioms per 30?“, „Kaip turėtų rengtis brandžios moterys?“. 

parengė Aistė Meidutė

Pažįstamos temos, ar ne? Žinoma, klausimas, ką reikėtų ir ko nereikėtų rengtis moterims – toks pat amžinas, kaip ir pati moteriškumo idėja. Net jei iššluotumėte visą madingiausių drabužių parduotuvę, vis viena greičiausiai neturėtumėte, ką apsirengti. Reikia į vakarėlį? Nėra kuo apsirengti. Anksti į konferenciją? Nėra kuo apsirengti. Skubus pasimatymas? Nėra kuo apsirengti.

stylish-girl-desktop-wallpaper

Tačiau ar tikrai nėra kuo apsirengti? O galbūt spintos krizė ištinka tik tada, kai mėginame rengtis tik tai, ką „turėtume rengtis“? Moterims didelę įtaką daro kitų moterų patirtis ir ekspertų komentarai. Jei mėgiama žurnalo „diva“ parašė, kad jūsų mėgstamiausią sijoną derėtų vilkėti tik dešimčia metų jaunesnei moteriai, didelė tikimybė, kad iki šiol labai mylimas rūbas bemat atsidurs spintos pakraštyje.

314691

Žinoma, moterys trokšta atrodyti ne tik dailiai, jos trūks plyš privalo atrodyti taip, kaip „turėtų atrodyti“ – pasiruošusios, lyg Romos gladiatorės, kiekvienam galimam gyvenimo scenarijui, tobulai atitinkančios visuomenės nutapytus standartus.

GN1

O kas jei nors trumpam sugebėtume iš šių standartų išsivaduoti? Kas, jei visą savaitę vilkėtume mėgstamiausią sijoną, ar į darbą iškeliautume su spalvotomis pėdkelnėmis? Sakote, sulauktume patyčių? O galbūt aplinkinių kalbos greitai pasimirštų, nes pagaliau leidome sau apsirengti būtent tai, ką norime?

gn4

Grožio Naujienų komanda siūlo visoms moterims (ne tik moterims, kurioms daugiau nei 30) paskaityti dar vieną straipsnį tuo pačiu pavadinimu: „Ką turėtų rengtis moterys…“. Kodėl būtent šitą? Nes mums patinka jo idėjos! Kad ir kiek jums būtų metų, visada galite rinktis alternatyvą ir rengtis taip, kaip norite! Juk nei vienas madų žurnalas neišrinks jums individualaus stiliaus nes vienintelis žmogus, taip puikiai pažįstantis moterį, kuri čia pat žvelgia iš veidrodžio, esate JŪS! Branginkite savo asmeninį stilių ir niekada nevaržykite savo kūrybingumo!

Tai ką vis dėlto turėtų daryti moteris?

Be jokių abejonių, keletas universalių taisyklių, ką turėtų daryti moterys, vis dėlto egzistuoja. Ir viena iš jų – rūpintis savo oda. Nesvarbu, kiek jums metų, kokia jūsų tautybė ar nuotaika. Oda – jūsų sielos namai ir kartas nuo karto išties turėtumėte šiuos namus palepinti. Kaip tai padaryti? Mes siūlome išbandyti LIERAC „Premium“ kolekciją. Palepinkite savo odą išskirtinio efektyvumo, tačiau itin švelnaus poveikio šilkiniu kremu „Silky Cream“. Šio lengvos konsistencijos regeneracinės medicinos įkvėpto kremo sudėtyje yra 8,5 proc. koncentracijos patentuoto aukščiausios kokybės ląstelinio komplekso „Premium Cellular Complex“ ir 5 proc. hialurono rūgšties, kasdien kovojančių su visais senėjimo požymiais. Kremas papildytas drėkinamuoju matinį atspalvį odai suteikiančiu koncentratu, todėl susilies su jūsų oda ir padengs ją nepastebimu matiniu sluoksniu.

O norėdamos dar labiau sustiprinti kremo poveikį, palepinkite savo odą ir LIERAC „Premium“ aukščiausios kokybės kauke. Šios kaukės sudėtyje yra 10 proc. koncentracijos hialurono rūgšties – tai didžiausia dozė, naudojama „Premium“ klasės priemonėse. Ji intensyviai veikia odą ir grąžina jai stangrumą, o dėl švelniai veikiančių mikropigmentų oda tuoj pat ima švytėti. Sudėtyje yra 4,5 proc. koncentracijos patentuoto aukščiausios kokybės ląstelinio komplekso „Premium Cellular Complex“, panaikinančio visus senėjimo požymius, tad jūsų veidas švytės jaunyste.

LIERAC PREMIUM PRABANGI KAUKĖLIERAC PREMIUM ŠILKINIS KREMAS


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*