Šešėlių spalva, be kurios neįsivaizduotume šiuolaikinės moters

Geri rudo atspalvio akių šešėliai yra viena tų dekoratyvinės kosmetikos priemonių, kuri tiesiog privalo atsirasti kiekvienos merginos kosmetinėje ir visai nesvarbu, kokios spalvos jos akys. Rudi tonai niekada neišeina iš mados ir yra tinkami beveik bet kokiai progai. Kas galėjo pamanyti, kad viena spalva gali būti tokia universali? Jei jūs taip pat kaip ir mes esate pamišusios dėl subtilaus nude makiažo ir žemiškų tonų, skaitykite toliau ir atraskite sau labiausiai tinkantį rudą atspalvį.

Žalios akys

Žaliaakėms puikiai tinka tiek šalti, tiek ir šilti atspalviai, tačiau niekada nesuklysite pasirinkusios rudą spalvą su šiek tiek raudonos ar rausvos spalvos priemaišų. Jums puikiai tiks rūdžių atspalvio šešėliai, o jei norite pabrėžti akis su šiek tiek tamsesnės spalvos priemonėmis, naudokite tamsiai rudą spalvą vietoje akių apvado.

women actress angelina jolie green eyes faces 1920x1200 wallpaper_www.wallpaperto.com_38

Rudos akys

Rudaakės turi daugiausiai pasirinkimų, kai kalba pasisuka apie akių šešėlius. Tai – neautraliausia akių spalva, todėl prie jos galima pritaikyti beveik viską. Natūraliam įvaizdžiui sukurti, rinkitės rusvus, šiek tiek persikinių tonų turinčius šešėlius, o išoriniams akių kampučiams pabrėžti naudokite šokoladinę rudą.

94421470_Square3

Mėlynos akys

Kadangi mėlynos spalvos akys natūraliai turi šaltą atspalvį, verčiau rinkitės šiltesnius rudos spalvos atspalvius, kad sukurtumėte kontrastą. Jums puikiai tiks pilkšvai ruda spalva, metalinis vario arba bronzos blizgesys.

36

Riešutinės spalvos akys

Kadangi riešutinės spalvos akis sudaro įvairių spalvų mišinys, jums taip pat tiks daug šešėlių atspalvių. Jei jūsų akys labiau žalios nei rudos, rinkitės rūdžių atspalvio tonus, o jei, vis dėlto, esate panašesnė į rudaakę, išmėginkite persikinės rudos atspalvius. Jei esate šviesiaakė, nevenkite šiek tiek blizgučių ir pabrėžkite žvilgsnį blizgiais akių šešėliais.

435617ead5c4ba5ffacaed865a552458

Jei tinkamą rudos spalvos toną išsirinkti, vis dėlto, sunku, įsigykite juos visus vienoje vietoje! ISADORA pasirūpino visomis nude makiažo gerbėjomis ir pristatė „Wonder Bar“ akių šešėlius. Net 12 atspalvių turinčioje dėžutėje rasite tinkamas spalvas ir dieniniam, ir vakariniam makiažui. Prisotinti pigmentų, jie suteiks sodrią ir ilgai išliekančią spalvą. Šešėlių dėžutėje taip pat rasite ir veidrodėlį bei dvipusį teptuką.

EyeColWonBar_01_closed_1_ EyeColWonBar_01_open_2_


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*