Blogerė Agnija: kaip patamsinti natūralias blakstienas?

Greičiausiai ne viena šviesiaplaukė moteris vogčiomis pasvajoja apie tamsesnes ir pilnesnes blakstienas. Šviesiaodėms ir šviesiaplaukėms nelengva pabrėžti savo akis, dažniausiai blakstienos taip pat būna ypač šviesaus atspalvio ir tiesiog pradingsta veide.

Nors aš nesu šviesi blondinė, o mano natūralios blakstienos yra vidutinio intensyvumo rudos spalvos, kartais pavydžiai palydžiu akimis tamsaus gymio moteris. Atrodo, kad blakstienų tušas joms nelabai reikalingas, blakstienos natūraliai atrodo ryškios ir tankios. Dėl šios priežasties nudžiugau, gavusi išbandyti Rimmel kompanijos naujieną – tamsinantį blakstienų tušą „Volume Colourist“.

Tusas1

Pagrindinė savybė, dėl kurios šis tušas atrodo įdomus – ilgalaikis tamsinantis poveikis. Pasak atlikto tyrimo, 155 amerikietės, išbandžiusios „Volume Colourist“, po dviejų savaičių pastebėjo, kad jų natūralios blakstienos įgijo tamsesnį atspalvį. Šią savybę savo svetainėje pabrėžia ir gamintojas:

  • Per dvi savaites patamsina natūralią blakstienų spalvą.
  • Akimirksniu blakstienos atrodo storesnės ir ilgesnės.
  • Kūginis, blakstienas pabrėžiantis šepetėlis padažo kiekvieną blakstieną pačia juodžiausia spalva.

Pažadai nekuklūs, o kaip yra iš tikrųjų? Pradėsiu nuo to, kad šis tušas labiau patiks klasikinių blakstienų tušų mėgėjoms. Jo šepetėlis ne silikoninis, kaip jau esame įpratusios matyti, o pagamintas iš šerelių. Asmeniškai mano pasirinkimui tai didelės įtakos nedaro, esu radusi puikių tušų ir klasikiniu, ir silikoniniu šepetėliu.

Kur kas svarbesnis aspektas – forma. „Volume Colourist“ šepetėlis yra kūginės formos, šiek tiek smailėjantis. Toks gamintojo pasirinkimas man patiko, nes kūgio forma leidžia nesunkiai padažyti net akių kampučiuose esančias blakstienas, be to, dažantis beveik nekyla rizika išsitepti. Vėlgi, labai klasikinis sprendimas.

Tusas2

Pačios tušo savybės taip pat labiau patiks solidesnio makiažo mėgėjoms. „Volume Colouristׅ“ gražiai padažo blakstienas, jų nesulipina, nepalieka ant blakstienų burbuliukų ir išsilaiko gana ilgai, tačiau nesuteikia dirbtinių blakstienų efekto (ar tokio apskritai reikia – skonio reikalas). Man patiko, kad šį tušą nesunku pritaikyti net ir labai subtiliam dieniniam makiažui, tačiau vakarui norėjau šio to išraiškingesnio. Vis dėlto, manau, kad tai – puikus pasirinkimas moterims ir merginoms, vertinančioms natūralesnį makiažą.

Tusas4

Kalbant apie natūralumą, iškyla klausimas, ar tikrai „Volume Colourist“ patamsina natūralias blakstienas. Aš šį tušą naudoju maždaug mėnesį, tačiau ypatingų spalvos pokyčių nepastebėjau. Jei blakstienos ir patamsėjo, tai tik nežymiai, tačiau taip galėjo nutikti ir dėl to, kad maniškės natūraliai nėra ypač šviesios. Įdomu, kaip šis produktas paveiktų natūralias šviesiaplaukes, gal spalvos pokytis ant šviesių blakstienų matytųsi ryškiau.

Tusas3

O kol kas, nors blakstienos drastiškai nepasikeitė, džiaugiuosi tušu, kurį galiu pritaikyti kasdieniam makiažui. Gerai pasikapsčiusi interneto platybėse radau, kaip šį produktą galima nesunkiai paversti „vakariniu“ tušu. Receptas paprastas: tiesiog užtepiau sluoksnį tušo, tada švelniai kempinėle patapšnojau blakstienas kompaktine pudra ir vėl padengiau jas blakstienų tušu. Man užteko ir vieno tokio pudros sluoksnio, tačiau jei norisi dar daugiau, galima procedūrą kartoti tol, kol blakstienos įgaus norimą apimtį. Tokia gudrybė ypač pravers, jei ketinate susikurti pin-up įvaizdį ir išraiškingas blakstienas derinti su grafiniu akių apvadu bei ryškiai raudonomis lūpomis.

Jūsų,

Blogerė Agnija


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*