Blogerė Agnija: neįprastai išliekantis nagų lakas, misija įmanoma?

Pastaruoju metu, prasidėjus tikram pavasariui, mane kankino laiko stoka viskam: normaliam miegui, maistui, spintos pertvarkymui ir padoriam manikiūrui. Pastebėjau, kad toks aktyvus ritmas paliko nemalonias žymes ant rankų, oda tapo šiurkštesnė, nagai ėmė lūžinėti. Tokiam ekstra atvejui, kai neturiu nei laiko, nei ypatingų grožio produktų, labiausiai mėgstu paieškoti natūralių receptų. Šį kartą man pavyko surasti du itin paprastus būdus, kaip atgaivinti rankų odą ir sustiprinti nagus.

Pietūs ir vonelė rankoms viename

Ši procedūra man labai patiko, nes pavyko pasidaryti ir pietus, ir pasirūpinti savo grožiu. Tiesiog išviriau keletą bulvių, o vandenį, kuriame jos virė, perpyliau į atskirą dubenėlį. Į nuovirą įlašinau keletą lašų alyvuogių aliejaus ir pamerkiau rankas 10 minučių. Nusausinusi rankas iš tikrųjų pajutau skirtumą, nors man norėjosi dar, todėl šiandien jau galvoju patiekalus, kuriems reiktų bulvių.

Rūgštūs nagai arba kodėl mano šaldytuve atsidūrė citrina – ežiukas

Tai – dar viena maža grožio paslaptis. Perskaičiau, kad citrinų sultys gali greitai pagelbėti nagams, ar bent jau pataisyti jų išvaizdą. Taigi, įsigijau citriną, išspaudžia šiek tiek sulčių ir jomis porą kartų sutepiau nagus. Kad citrinos užtektų ilgiau, per pusę jos nepjoviau, o tiesiog įbedžiau dantų krapštuką ir išleidau dalį sulčių. Labai patiko tai, kad nagai iš karto įgavo gaivų blizgesį. Tiesa, geriau šitą procedūrą atlikti prieš miegą, tada vitaminai turi daugiau laiko susigerti į nagą ir jį stiprinti.

Kai „namų darbai“ jau atlikti…

Kai atlikau „namų darbus“, atėjo metas atnaujinti nagų spalvą ir išmėginti naujus Rimmel nagų lako „Super GEL“ atspalvius. Buvau girdėjusi, kad jie, palyginus su kitais nagų lakais, gana ilgai išsilaiko. Sau išsirinkau vampyriškai raudoną „Rock‘n‘roll“ atspalvį ir švelniai rožinį „Angel Wing“. Tam, kad gaučiau iš „Super GEL“ visą įmanomą naudą, iš karto pasiruošiau ir bespalvį tos pačios linijos viršutinį sluoksnį.

Lakas1

Atsukus raudoną nagų lako buteliuką, sutrikau dėl jo šepetėlio formos. Nors pastaruoju metu vis daugiau kosmetikos kompanijų eksperimentuoja su plokščiais šepetėliais, pati dar nebuvau tokio bandžiusi. Šio šepetėlio privalumas tas, kad vienu brūkštelėjimu, galima apimti didesnį nago plotą, vadinasi, didesnė tikimybė nulakuoti nagą lygiai ir paimti tik tiek lako, kiek jo reikės. Tiesa, manau, kad tokios formos šepetėlis labiau patiks moterims, kurių rankos ir nagai nėra labai smulkūs, priešingu atveju gali būti nelengva gražiai nulakuoti nago kraštelius.

Lakas4 Lakas3 Lakas2

Manau, didžiausias „Super GEL“ privalumas yra ypač ryškios spalvos. Nagų lako tekstūra nei per tiršta, nei per skysta, todėl darytis manikiūrą nesunku, o priemonės reikia nedaug. Ryškiai raudonai spalvai išgauti užteko vieno lako sluoksnio, tuo tarpu su rausva buvo šiek tiek sunkiau. Nors rausvai nagus dažniau dviem sluoksniais, spalva vis viena atrodė tarsi praskiesta.

Nulakavusi nagus, užtepiau viršutinį skaidrų sluoksnį, kuris turi „užrakinti“ spalvą ir suteikti nagui spindesio. Šį top coat‘ą rekomenduočiau naudoti ir su kitais turimais nagų lakais, nes tikrai likau patenkinta jo darbu. Žvilganti spalva atrodė žymiai šviežesnė ir jaunatviškesnė, be to, nagų lakas išsilaikė ilgiau.

Pati Rimmel kompanija šiam nagų lakui turi didelių lūkesčių. Gamintojas žada, kad „Super GEL“ išsilaikys iki 14 dienų. Iš nagų lako tokio didelio ilgaamžiškumo aš nesitikėjau, bet turiu pripažinti, kad manikiūrą pavyko išlaikyti maždaug savaitę. Kadangi kiti mano turimi lakai dažniausiai ima trupėti vos po kelių dienų, savaitė man pasirodė ilgas laiko tarpas.

Lakas5

Baigdama galėčiau pasakyti, kad Rimmel „Super GEL“ nagų lakas man paliko gerą įspūdį. Ypač patiko tamsesnė spalva, nes užteko tik vieno sluoksnio ir neteko ilgai laukti džiovinant nagus (jie nudžiūvo pakankamai greitai, po keleto minučių galėjau drąsiai tepti viršutinį sluoksnį). Naujos „Super GEL“ spalvos ypač tiks šiltam sezonui. Jos ryškios, ekspresyvios ir turėtų ypač sudominti jaunesnes merginas, kurioms prie širdies gerai šviesą atspindintys nagų lakai.

Jūsų,

Blogerė Agnija


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*