Kaip palepinti mamą motinos dienos proga?

Mama – brangiausias žmogus merginos gyvenime. Juk tai mamos išmoko mus savo grožio paslapčių, kantriai šukuoja plaukus ir pina kasas vaikystėje. Iš mamų išmokstame, kaip reikia rengtis, derinti aksesuarus, dažytis, todėl mamos dienos nevalia praleisti. Pirmąjį gegužės savaitgalį palepinkite savo mylimiausias mamas, leiskite joms atsikvėpti nuo rūpesčių ir pasijusti tikromis moterimis. Grožio Naujienos pataria, kokias dovanas įvertins kiekviena mama motinos dienos proga.

parengė Aistė Meidutė

Mamai, mėgstančiai ilgiau pamiegoti

Juk būnant mama lieka tiek nedaug laiko poilsiui ir sau! Jei jūsų mama savaitgaliais mėgsta ilgiau pamiegoti, padovanokite jai ramų ir netrukdomą nakties poilsį! Surinkite į dailią dėžutę įvairių vaisinių arbatų, pridėkite cinamono lazdelių, citrinos, medaus ir mėtų. Papuoškite dėžutę raminančiai veikiančiais levandų žiedais. Jei galite, išrinkite mamai naują patalynės komplektą ir paruoškite lovą ramiam miegui ir patiems saldžiausiems sapnams. Tokią dovaną jūsų mama prisimins dar ilgai!

1

Mamai, dievinančiai kiną

Jei jūsų mama dažnai dalinasi jaunystės prisiminimais, kai su draugėmis kiekvieną vakarą keliaudavo į kino teatrą, leiskite jai dar kartą išgyventi šiuos įspūdžius! Įspūdingai filmų nakčiai visai nebūtinas milžiniškas ekranas, užteks jūsų dėmesio ir mamos mėgstamiausio filmo. Leiskite jai sudaryti visą filmų repertuarą, paspraginkite kukurūzų ir įpilkite į stiklinę mėgiamo gėrimo. Garantuojame, įspūdžiais po filmų drauge dalinsitės iki paryčių.

2

Mamai gurmanei

Nelengva surasti dar labiau klasikinę dovaną mamos dienos proga, nei prašmatnūs pusryčiai lovoje. Pasirūpinkite savo mama kaip tikra karaliene. Patiekite jai pusryčius specialiai jai išrinktuose induose, kartu su patogiu nešiojamu padėklu. Pasirūpinkite užkandžiais, kuriais mama negali pasimėgauti kasdien. Tokia dovana maloniai nustebins mamą, kuri kiekvieną dieną pluša virtuvėje, ieškodama ypatingų patiekalų.

3

Mamai, mėgstančiai rankdarbius

Nieko nėra malonesnio už rankų darbo dovaną ir visai nesvarbu, kiek jūsų mamai metų! Nustebinkite mamą, padovanodamos jaukų retro stiliumi dvelkiantį siuvinėtą atviruką. Jūsų mama tikrai apsidžiaugs, kad ilgos rankdarbių pamokos vaikystėje jums nenuėjo perniek!

4

Mamai, kuri rūpinasi savimi

Parodykite savo mamai, kad jums svarbu, kaip ji jaučiasi ir padovanokite jai gražų kūną! Specialus„Bio Oil“ kūno priežiūros aliejus jūsų mamai padės pasijusti žaviai ir moteriškai. Moterys visame pasaulyje šią odos priežiūros priemonę naudoja tam, kad pagerintų strijų būklę, atsikratytų randų, suvienodintų odos spalvą ir garantuotų odai pastovų drėkinimą. Taip pat „Bio Oil“ odai suteiks jauninantį efektą, o raukšlelės taps mažiau matomos. Parodykite savo mamai, kaip smarkiai ją mylite ir padovanokite didesnę „Bio Oil“ talpą. Ieškokite vaistinėse 125 arba 200 ml talpos buteliukų.

Bio-Oil_lt_200ml_bottle_photo Bio-Oil_photography_Skin_image_09


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*