Blogerė Julija: kur auga tankiausios ir ilgiausios blakstienos?

Grožio Naujienų komanda pristato blogerę Juliją! Ši aistringa kosmetikos mylėtoja nuo pat šviesių savo garbanų iki pat spalvingų kojų nagų galiukų rekomendacijose bei apžvalgose aprašo savo kosmetines klajones, ieškant įdomių, grožiui ir sveikatai naudingų, kosmetikos priemonių. 

Šiandien Julija dalinasi įžvalgomis apie LUMENE blakstienų tušą „True Mystic Volume“.

Julija_foto

Šis pavasaris mane užklupo tikrai netikėtai. Pirmiausiai pastebėjau, kad kiekvieną dieną retėja mano ilgos, riestos ir tankios blakstienos. Ko aš tik nedariau, bandydama jas gelbėti – tepiau įvairiausiais aliejais, dariau akių kompresus ir bandžiau blakstienų serumus, tačiau niekas nepadėjo susigrąžinti buvusio blakstienų grožio. Kol visai atsitiktinai per eilines klajones po parduotuves prisiminiau apie dar paauglystėje mano širdį užkariavusią suomių Lumene kosmetiką ir jų blakstienas puoselėjančius (ir, kaip vėliau paaiškėjo, padėsiančius jas atsiauginti) tušus.

Dar ir dabar kuo puikiausiai prisimenu savo 13 gimtadienį , kai iš mamos dovanų gavau pirmąjį blakstienų tušą. Jau tada šis tušas patraukė mano dėmesį, blakstienos atrodė natūralios, subtiliai ilgesnės ir tankesnės. Dar kartą Lumene tušus įvertinau jau tapusi jauna žavia ir elegantiška dama.

KMK_Lumene_True_Mystic_Volume_tusas                           KMK_Lumene_True_Mystic_Volume_tusas1

Iš visų bandytų įvairių prekės ženklų siūlomų blakstienų tušų dar neteko rasti tokių, kurie taip subtiliai paryškintų natūralų blakstienų grožį kaip Lumene produktai. Lumene šioje srityje man iki šiol išlieka lyderiais. Juolab, kad Lumene blakstienų tušai neretai pasižymi puoselėjančiu poveikiu. Todėl pametusi kone pusę savo blakstienų, nusprendžiau pagalbos kreiptis būtent į natūraliuosius suomius ir išbandyti jų naujausią blakstienų tušą paslaptingu pavadinimu „True Mystic Volume“, kurio sudėtyje yra puoselėjančio arktinių mėlynių ekstrakto.

Pirmiausiai, labai patiko šio tušo klasikinis šepetėlis. Šiek tiek pailgas, tačiau ypač patogus ir akių vokų netepantis, leidžiantis labai greitai paryškinti net mažiausias blakstienas akių kraštuose.

Antra, tušas atskiria blakstienas ir jų nesulipina, šiek tiek riečia, nebyra, laikosi ypač ilgai (mano rekordas 12 valandų).

Trečia, nusivalo kone lengviausiai iš visų mano bandytų tušų. Užtenka vos vieną kartą prispausti prie blakstienų miceliniu vandeniu suvilgytą vatos diskelį.

Ketvirta, priemonė neturi to nemalonaus blakstienų tušams neretai būdingo kvapo. Taip pat bent jau kol kas (per porą savaičių) dar nepastebėjau, kad jis tirštėtų (tai būdinga apimties suteikiantiems tušams), tačiau puoselėjantį poveikį blakstienoms jau spėjau pajusti. Jos, naudojant Lumene „True Mystic Volume“, jau kurį laiką nustojo slinkti, o padažytos tušu neatrodo tokios išretėjusios. Labai tikiuosi, kad ir toliau naudojant šį tušą man pavyks atgauti ilgas ir tankias blakstienas.

Būkite gražutės, mano brangutės,

Gaiviausi pavasariški linkėjimai,

Julija iš KOSMETIKOS MYLĖTOJŲ KLUBO


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*