Blogerė Julija: sezono naujienos iš Rimmel. Ką privalai įsigyti?

Grožio Naujienų komanda pristato blogerę Juliją! Ši aistringa kosmetikos mylėtoja nuo pat šviesių savo garbanų iki pat spalvingų kojų nagų galiukų rekomendacijose bei apžvalgose aprašo savo kosmetines klajones, ieškant įdomių, grožiui ir sveikatai naudingų, kosmetikos priemonių. 

Šiandien Julija dalinasi įžvalgomis apie RIMMEL blakstienų tušą „SuperCurler 24HR Extreme Black“, „Only1“ lūpų dažus ir „60 seconds“ nagų laką.

Julija_foto

Rimmel naujienos jau kosmetikos mylėtojų klube! Madingiausias sezono kosmetikos trejetukas – „SuperCurler 24HR Extreme Black“ apimties suteikiantis, blakstienas dramatiškai užriečiantis tušas, lūpų dažai viskas – viename „Only1“ ir tikras saldainiukas – nagų lakas „60 seconds“ iš Rita Ora kolekcijos.

Mano brangutės, ar nenuobodžiaujate? Tam, kad šilumos ir vasaros laukimas neprailgtų, pristatau jums pačią tikriausią vitaminų dozę iš Rimmel – tris pavasariško makiažo must-have priemones, kurios praskaidrins net pačią niūriausią bet kurios kosmetikos mylėtojos kasdienybę.

„SuperCurler 24HR Extreme Black“ blakstienų tušas. Esu tikra blakstienas tankinančių ir riečiančių tušų mylėtoja, todėl ši Rimmel naujiena netruko patekti į mano akiratį. Man itin patiko juodžiausia (yra dar tiesiog juoda) tušo spalva, kuri ypač gerai paryškino ir pagilino mano akių mėlį. Kitas nepakeičiamas privalumas – labai patogus lenktas tušo šepetėlis, leidžiantis priemonę paskirstyti gana greitai, nesutepant akių vokų. Tobulas atskyrimas, tiesiog neįtikėtinas patvarumas (atlaikė lietų, pūgą, vėją ir netgi siautulingą vakarėlį), na, ir aišku, labai natūraliai atrodanti blakstienų apimtis bei riestumas.

KMK_Rimmel_SuperCurler_collage

Only1“ lūpų dažai. Išbandžiusi šiuos lūpų dažus sutinku su visais gamintojo teiginiais. Šie lūpų dažai yra itin malonios lengvos tekstūros, pasižymi aukštą pigmentacija, patvarumu bei lūpas puoselėjančiomis savybėmis. Be to, man be galo patiko neutrali „It’s a Keeper“ spalva ir dar vaikystėje pamėgtas šių dažų salsvokas kvapas. Taip lengvai ant lūpų slystančių dažų nesu bandžiusi. Jie ne tik nepabrėžė, bet ir sugebėjo išgydyti lengvą žieminį lūpų šerpetojimą! Dar pridėkime labai patogų aplikatorių bei subtilų prisirpusių, putlių lūpų efektą ir gausime tobulus kasdienai skirtus lūpų dažus.

KMK_Rimmel_Only1_collage

Nagų lakas „60 seconds“. Šiuo klausimu nesileidžiu į jokius kompromisus! Kadangi mano rankoms (ir nagams) kasdien tenka didelis darbo krūvis, nagų lakavimui skirta priemonė turi būti itin patvari ir atspari įtrūkimams bei skilinėjimui. Be to, kaip ir daugumai iš mūsų, amžinai skubančių ir lekiančių, priemonė turi greitai džiūti ir bent savaitę džiuginti širdį ryškiomis spalvomis. Rimmel tuo puikiausiai pasirūpino kartu su dainingąja Rita Ora sukurdami itin skanią (ko verti vien priemonių pavadinimai) kosmetinę kolekciją. Gėlėmis puošti maži buteliukai be jokios abejonės nuspalvins ne vieną kosmetikos mylėtojos gyvenimą. Kadangi labai mėgstu avietes ir jų rausvą spalvą (ji man suteikia energijos) iš gausios Rita Ora nagų lakų kolekcijos pagriebiau 300 Glastonberry spalvą. Nuo šiol nepamirštu kiekvieną savaitę atnaujinti manikiūro (maždaug tiek išsilaiko šis nagų lakas) ir labai patogiu plokščiu šepetėliu nuspalvinti „60 Seconds“ laku savo nagų. Su tokia nagų spalva žymiai linksmiau laukti, tikiuosi, greitai pas mus atkeliausiančio, pavasario!

KMK_Rimmel_60seconds

 

Būkite gražios, mano brangutės, ir iki greito,

Spalvingiausi linkėjimai,

Julija iš KOSMETIKOS MYLĖTOJŲ KLUBO


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*