Kokį kremą rinktis žiemą?

Tinklaraščio www.grozionaujienos.lt skaitytojos gali pasinaudoti puikia galimybe ir mūsų Facebook puslapyje Grožio Naujienos privačia žinute klausti rūpimų klausimų apie grožį. Grožio konsultantė Rasa pasistengs išsamiai atsakyti ir padės išspręsti kilusias grožio problemas.

Šįkart mūsų skaitytoja klausia:

Kaip pasirinkti tinkamą veido kremą šaltajam sezonui? Ar drėkinamasis kremas  tikrai gali pakenkti odai, dėl jo sudėtyje esančio vandens reakcijos į šaltį? 

Grožio konsultantė Rasa atsako:

Smarkiai atšalus orams nereikėtų pamiršti drėkinamųjų kremų, nes oda dėl sauso patalpų oro ir temperatūrų skirtumo ypač išsausėja. Kremo sudėtyje esantis vanduo niekaip negali pakenkti odai. Vanduo užšąla 0 temperatūroje, o kūno temperatūra yra 36,6. Vis dėlto, reikėtų rinktis tirštesnės tekstūros drėkinamuosius kremus, skirtus sausai odai. Pvz. tai galėtų būti Semabed Moisturising Cream. Šiame kreme yra net 26% lipidų, kurie taip pat pamaitins odą ir suteiks jai malonų švelnumo ir lepinimo jausmą.

Jei oda ypatingai išsausėja, dienos metu atsiranda nemalonus tempimo pojūtis, rekomenduočiau rinktis maitinamuosius kremus su omega rūgštimis. Tai galėtų būti Collistar Omega3+Omega 6 maitinamasis kremas.

atsisiųsti (2)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*