Pedikiūras – paplūdimio išbandymas

Vasara – tikras grožio maratonas. Turbūt spėjote pastebėti, kad merginos šiltuoju sezonu išnaudoja didžiąją dalį grožio resursų ir išbando šimtus procedūrų, o žiemą jaukiai sulenda į ilgakaklius nertinius. Ypatingai kojos, visą žiemą saugiai slepiamos aulinukuose, akiplėšiškai reikalauja papildomo dėmesio. Vasariškos basutės (dažniausiai jas sudaro tiesiog padas ir pora dirželių, taigi, to dengiančio kojas ploto lieka visai nedaug) mūsų kojas paverčia paplūdimio ar miesto žvaigždėmis arba…nevaleikomis. Nėra nieko blogiau, nei šiltuoju sezonu apleisti kojų nagučiai! Taigi, žaismingas pedikiūras tiesiog būtinas, kol kojų nepaslėpė ilgaauliai.

parengė Aistė Meidutė

Pedikiūras – puiki proga pasidžiaugti savo kūnu ir skirti minutę atostogų grožio žaidimams. Rinkdamosi nagų laką, galėsite pamankštinti ir savo fantaziją. Mados vėjai sako “Taip!” glamūriniam prabangiam įvaizdžiui, blizgiems nagų lakams, o štai paplūdimio smėlis tokiam pasirinkimui gali ir paprieštarauti. Jei atostogaudamos norite būti pasiruošusios visiems nuotykiams, rinkitės pusiau ilgalaikį lakavimą arba gelį. Kuo gi šitai skiriasi?

Easy-toe-nail-art-2015  Cute-heart-toe-nail-art-designs  Beaded-toe-nail-art-designs Best-toe-nail-art-designs-2015

Pusiau ilgalaikis lakavimas kainuos šiek tiek pigiau nei gelis. Deja, toks pedikiūras, lyginant su geliniu lakavimu, laikysis trumpiau – maždaug 2 ar 3 savaites. Gelinis lakavimas garantuos tvarkingus nagučius maždaug mėnesį (dažniausiai apie būtinybę lakuoti iš naujo tiesiog įspės natūraliai ataugę kojų nagučiai). Tiesa, prieš keliaudamos į grožio specialistės kabinetą, ar nusprendę darytis pedikiūrą pačios, nepamirškite prieš lakavimą šiek tiek pašiaušti nago paviršių. Taip pedikiūras laikysis ilgiau. 

fourth-of-july-toe-nail-art Modern-toe-nail-art-designs Simple-spring-toe-nail-art-designs

Pusiau ilgalaikio lakavimo pliusas – mažesnė žala nagui. Tokį lakavimą lengviau pašalinti. Geliui nuo nago pašalinti prireiks stipresnių priemonių, kurios, naudojant ilgą laiką, gali sugadinti nagą. Iš tiesų, merginoms, kurių nagai linkę trupėti ar sluoksniuotis, gelio iš viso patartina vengti. Šis patarimas galioja ir rankų, ir kojų nagučiams. Tiesa, kojų nagams žalingas poveikis pasireikš rečiau dėl jų tvirtumo. Pusiau ilgalaikį nagų laką, priešingai nei gelinį, nuvalysite lengvai. Užteks tik 5 minutes palaikyti nagus valymo skystyje ir vuolia, galite mąstyti naujas pedikiūro idėjas. O jei galvoje vis dar švilpauja atostogų vėjai, grozionaujienos.lt dalinasi keletu pribloškiančių sumanymų kaip žaismingai atnaujinti pėdas. 

Toe-nail-art-designs-with-rhinestones Striped-toe-nail-art-designs Simple-summer-toe-nail-art-ideas

Kad pedikiūras nenuviltų net pačių išrankiausių grožio eksperčių, grozionaujienos.lt siūlo išmėginti Rimmel 60 Seconds Super Shine nagų laką! Pulsuojančios, sodrios spalvos ir viskas viename – pagrindas, spalva ir viršutinis sluoksnis, o geriausia yra tai, kad jau po minutės, nusilakavusios nagučius, galėsite lėkti į miestą. Rimmel 60 Seconds Super Shine išdžiūna greičiau nei per 60 sekundžių, o dailiais nagais galėsite džiaugtis dar ilgai. Šio nagų lako sudėtyje yra arganų aliejaus, puoselėjančio ir drėkinančio nagus. Džiaukitės glamūriniais nagais, kurie nepadarys gėdos net prabangiausioms basutėms.

60_seconds_super_shine_fy15_315_r_iso39l


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*