Lietuvaitės atrado priemonę, kuri sprendžia visas odos problemas

Lietuvoje visai neseniai atsiradusi pasaulyje jau seniai populiari odos priežiūros priemonė Bio-Oil ir toliau skina laurus. Lietuvaitės itin džiaugiasi priemonės poveikiu.

Išbandžiusios pastebi, jog Bio-Oil priemonė padeda spręsti įvairias odos problemas. Štai Greta Bio-Oil Facebook paskyroje rašo apie priemonės veiksmingumą gydant strijas: „Nuostabus aliejukas. Jis man labai padėjo nėštumo metu nuo strijų. Rekomenduoju, efektas tikrai stulbinantis. Tik jo dėka dabar pleže nereik dangstytis skaromis“.

Taip pat Bio-Oil sulaukia daug teigiamų atsiliepimų ir apie savybę drėkinti odą.  „Mano oda labai sausa. Jau po pirmo karto ji tapo malonesnė, nebesijaute tempimo, traukimo. Toks jausmas išlieka žymiai ilgesniau nei patepus paprastu kremu. Bio-Oil gerai įsigeria, netepa rūbų“, – rašo Jolanta.

Priemone liko patenkinta ir Rita: „Šiuo metu laukiuosi, tad naudoju Bio-Oil per dieną 2 kartus. Nerealus produktas, oda tapo tikrai švelnesnė, elastingesnė ir lygesnė. Turėjau problemų su rankų įtrūkimais jau keli metai, niekas nepadėjo, o Bio-Oil, tiesiog puikiai gydo ir švelnina rankytes. Rekomenduoju visiemas ir pati tikrai nenustosiu naudoti“.

1669609_619338471542912_7644260980412127359_o

Reikia paminėti, jog Bio-Oil sudėtyje yra speciali naujoviška „PurCellin OilTM“ medžiaga, kuri pasklinda ant odos sudarydama ploną apsauginę, nelipnią ir neriebią, plėvelę. Ji daro odą minkštą, glotnią ir elastingą. Taip pat padeda palaikyti natūralų odos gebėjimą praleisti vandens garus taip leisdama jai tinkamai kvėpuoti ir išlaikyti jos normalią fiziologinę būklę.

PurCellin Oil TM aliejus, sukurtas ančių liaukų aliejaus pagrindu. Ančių liaukų aliejus padengia paukščių plunksnas itin plonu, neriebiu sluoksniu, kuris suteikia plunksnoms blizgesio, švelnumo bei neleidžia joms permirkti. PureCellin OIl TM – ideali ančių liaukų aliejaus kopija.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*