Mėnesio TOP grožio produktai

Šio mėnesio TOP grožio priemonių sąrašo viršuje Lumene veido odos priežiūros linija. Priemonės ne tik puikiai valo, tonizuoja ir drėkina odą, bet ir nuostabiai kvepia. Susipažinkite iš arčiau:

CLEAR IT UP! giliai valantis veido prausiklis 150ml

LUMENE CLEAR IT UP! veido odos priežiūros produktai efektingai kovoja su odos nešvarumais, spuogais, balansuoja sebumo išsiskyrimą, suteikia odai matinį efektą, drėkina ir minkština odą. Sudėtyje yra Arktinio gysločio ekstrakto, išsiskiriančio priešuždegiminėmis ir antibakterinėmis savybėmis, bei vitamino B3, kuris šalina esamus odos nešvarumus ir neleidžia formuotis naujiems. Giliai valantis veido prausiklis efektyviai nuvalo makiažą, odos nešvarumus nesausindamas odos. Naudojimas: valykite odą rytais ir vakarais. Įmasažuokite valiklį į drėgną odą ir gerai nuplaukite. Po to naudokite Clear It Up! toniką. Prausikliu galima valyti ir veido, ir akių makiažą. Be parabenų, mineralinių aliejų, dažiklių ir formaldehido.

lumene-clear-it-up-deep-purifying-wash

 

CLEAR IT UP! 2IN1 giliai valantis prausiklis – šveitiklis 150ml

LUMENE CLEAR IT UP! veido odos priežiūros produktai efektingai kovoja su odos nešvarumais, spuogais, balansuoja sebumo išsiskyrimą, suteikia odai matinį efektą, drėkina ir minkština odą. Sudėtyje yra Arktinio gysločio ekstrakto, išsiskiriančio priešuždegiminėmis ir antibakterinėmis savybėmis, bei vitamino B3, kuris šalina esamus odos nešvarumus ir neleidžia formuotis naujiems. Giliai valantis prausiklis – šveitiklis valo odą, atkemša poras, pašalina inkštirus. Nuvalo makiažą ir sebumo perteklių. Oda tampa švari ir gaivi. Sudėtyje esantys kristalai padeda drėkinančiam ir minkštinančiam simondsijų aliejui įsiskverbti į odą. Naudojimas: valykite odą rytais ir vakarais. Įmasažuokite valiklį į drėgną odą ir gerai nuplaukite. Nenaudokite ant paakių odos. Po to naudokite Clear It Up! toniką. Be parabenų, mineralinių aliejų, dažiklių ir formaldehido.

lumene-clear-it-up-2in1-deep-purifying-daily-scrubwash

 

CLEAR IT UP! tonikas 200ml

LUMENE CLEAR IT UP! veido odos priežiūros produktai efektingai kovoja su odos nešvarumais, spuogais, balansuoja sebumo išsiskyrimą, suteikia odai matinį efektą, drėkina ir minkština odą. Sudėtyje yra Arktinio gysločio ekstrakto, išsiskiriančio priešuždegiminėmis ir antibakterinėmis savybėmis, bei vitamino B3, kuris šalina esamus odos nešvarumus ir neleidžia formuotis naujiems. Tonikas efektyviai kovoja su odos blizgesiu, nuvalo makiažo, odos nešvarumų likučius. Mažina sebumo gamybą, sutraukia poras. Oda tampa gaivi ir matinė. Naudojimas: valykite odą rytais ir vakarais. Be parabenų, mineralinių aliejų, dažiklių ir formaldehido.

lumene-clear-it-up-anti-shine-toner

 

 

CLEAR IT UP! drėkinamasis kremas 50ml

LUMENE CLEAR IT UP! veido odos priežiūros produktai efektingai kovoja su odos nešvarumais, spuogais, balansuoja sebumo išsiskyrimą, suteikia odai matinį efektą, drėkina ir minkština odą. Sudėtyje yra Arktinio gysločio ekstrakto, išsiskiriančio priešuždegiminėmis ir antibakterinėmis savybėmis, bei vitamino B3, kuris šalina esamus odos nešvarumus ir neleidžia formuotis naujiems. Kremas drėkina odą, suteikia jai matinį efektą. Mažina sebumo gamybą, sutraukia poras, neleidžia formuotis nešvarumams. Naudojimas: tepkite kremu veido odą rytais ir vakarais. Be parabenų, mineralinių aliejų, dažiklių ir formaldehido.

lumene-clear-it-up-anti-shine-moisturizer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*