Pasiruošusi vasarai? 9 grožio ritualai

beach-girlsVasara jau tuoj įpusės, tačiau net ir karščiausiomis bei gražiausiomis dienomis negalima pamiršti savo kūno. Jei dar nespėjote, pats metas parengti jį vasarai!

1-    Šveiskite kūną

Galvokite apie kūno šveitimą kaip apie šiukšlių išnešimą – darykite tai keletą kartų per savaitę, kad atsikratytumėte negyvų odos ląstelių ar savaiminio įdegio kremo likučių. Grožio ekspertai pataria išbandyti sausą kūno šveitimą – sakoma, kad tai dar labiau paskatina kraujotaką. Nuplaukite šveitiklį vėsiu vandeniu. 81764_original-1Svarbu, kad šveitimas nebūtų per šiurkštus, tad rinkitės priemones su smulkiomis šveičiamosiomis dalelėmis arba vaisių rūgštimis. Išbandykite itin gaivų LUMENE Birch & Honey kūno šveitiklį, kuriame beržo lapų ekstraktas gaivina, skaistina odą, o 100% organinis medus ramina bei minkština odą.

2-    Taisyklingai naudokite savaiminio įdegio priemones

Odos parengimas yra toks pat svarbus kaip ir pati procedūra. Savaiminio įdegio kremu odą tepkite tik po kruopštaus šveitimo ir drėkinimo (tik ne aliejiniais drėkikliais). Ypatingą dėmesį skirkite sausiausioms vietoms – alkūnėms, keliams, kulkšnims. Tepkite priemonę e8b4ddd6dc262ae67cf5162290adbe08-1sukamaisiais judesiais, suglaustais pirštais – šitaip išvengsite oranžinių ruožų. Siūlome pabandyti itin populiarų SHISEIDO savaiminio įdegio losjoną. Kreminė emulsija intensyviai drėkina odą, aktyvūs ingredientai saugo nuo išsausėjimo. Naudojant kasdien, odai dovanoja bronzinį įdegį.

3-    Naudokite kremą nuo saulės

Tegu tai tampa jūsų įpročių- neikite iš namų nepasirūpinusios apsauga nuo saulės. Tepkitės kremu, ir kuo gausiau- tuo geriau. Vienintelė vieta, kurios nereikėtų tepti- akių vokai. Jų oda labai plona ir jautri, tad gali lengvai sudirgti. Akims saugoti geriau naudokite saulės akinius. Galvos odai ir plaukams geriau nei kremai ir purškikliai pasitarnaus skrybėlė arba skarelė.

4-    Šalinkite pigmentines dėmes

img_4d00c10be8bc5Pigmentinės dėmės – tai ilgalaikio piktnaudžiavimo saule pasekmė. Jas galite pašalinti balinamaisiais kremais arba lazerio procedūromis. Namie galite išmėginti šveitiklius su salicilo ar glikolio rūgštimis. Po to patepkite odą serumu su vitaminu C, sojų ekstraktu ar saldymedžiu – visi jie pasižymi balinamuoju poveikiu. Išbandykite IWOSTIN pigmentines dėmes šviesinantį kremą.

 5-    Atsikratykite kūno spuogų

Prakaitas dažnai paskatina kūno porų užsikimšimą, o tai išprovokuoja spuogų protrūkį. Šioje situacijoje labai padės kūno prausiklis su salicilo rūgštimi arba peroksidu. Palaikykite prausiklį ant probleminių vietų keliolika sekundžių, kad sustiprėtų poveikis. Po maudynių ištepkite kūną antibakteriniu losjonu. Žinoma, po tokių procedūrų patartina atsargiai mėgautis saule, nes oda gali sudirgti.

6-    Minkštinkite pėdų odą

Basučių vertos kojos nebūtinai reikalauja vizito pas brangų SPA specialistą. Viską galite 84247_originalpadaryti namų sąlygomis. Sena gera pemza – pagrindinė priemonė, padėsianti suminkštinti ir nušveisti pėdų odą. Tik darykite tai, kol pėdos sausos – taip geriau matysite, kurios zonos reikalauja daugiau dėmesio. Iškart po šveitimo ištepkite kojas greitai įsigeriančiu drėkikliu. Šiuo atbeju puikiai tiks SALLY HANSEN drėkinamasis kojų kremas. Vitaminais papildytas kremas drėkina šiurkščią kojų odą. Oda tampa elastinga ir minkšta. Sudėtyje yra levandų ir arbatmedžio ekstraktų.

7-    Pasidarykite bikini srities depiliaciją vašku

Visai paprasta pasidaryti depiliaciją namų sąlygos, tik reikia žinoti kelias taisykles. Visų pirma – naudokite vaško juosteles. Tai patogiausias būdas. Nemėginkite karšto vaško, nes rizikuojate nusideginti itin jautrią zoną. Stovėkite, kai vaškuojate išorinę bikini zoną ir viršutinę šlaunų dalį- šitaip oda liks įtempta ir kiekvienas plaukelis gaus savo vaško dozę. Depiliuojant vidines šlaunų dalis- atsisėskite ant kieto paviršiaus ir ištieskite vieną koją į išorę. Galite tai vadinti joga.

98046_original8-    Naudokite bronzantą

Kalbant apie bronzantą, svarbiausia yra saikas ir subtilumas. Naudokite bronzantą, vienu tonu tamsesnį nei jūsų oda. Naudokite jį ties plaukų linija, po skruostikauliais ir ties viršutine smakro dalimi. Tuomet rausvesniais skaistalais švelniai paryškinte skruostus ir nosies nugarėlę. Šitaip veidas atrodys itin natūraliai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*