Liaukis atrodyti pikta arba būdai kovoti su kaktos raukšlėmis

Kaktos raukšlės gal ir byloja apie niurzgėti linkusią natūrą, bet mūsų patarimai padės greitai šių išdavikių atsikrayti.

Išvenkite naujų raukšlių

Pirmas žingsnis lygesnės odos link yra paprastas – tiesiog atpalaiduokite kaktą. Kuo mažiau raukysitės, tuo blankesnės atrodys jūsų raukšlės. Tai gal ir nėra taip paprasta, kaip gali pasirodyti. Pirmas dalykas, kurį privalote padaryti – naudokitės elektronikos prietaisais savo akių lygyje. Labai dažnai žmonės laiko kompiuterius per žemai arba per aukštai nei jų akių lygis, todėl neišvengiamai pradeda raukytis. Tas pats galioja ir išmaniųjų telefonų turėtojams. Gal ir skamba juokingai, bet gan veiksmingas būdas siekiant kontroliuoti savo veido ekspresiją yra prisiklijuoti ant kaktos popieriaus gabaliuką. Pradėjus raukytis, pajusite, kaip jis juda, ir tai pamažu padės šio įpročio atsikratyti.woman-laptop

Raskite tinkamą kremą

Kitas žingsnis yra įveikti raukšles, kurios jau „puošia“ jūsų kaktą. Retinolio ir hialurono rūgšties prisotinti kremai yra raukšlių naikinimo etalonai, nes jie paskatina kolageno gamybą ir sušvelnina raukšles. Bet jei manote, kad retinolio kremui dar kiek ankstoka, pagalvokite apie stangrinamuosius kremus, kurių sudėtyje yra peptidų, kurie taip pat skatina kolageno gamybą, tik kiek švelniau. 88126_originalTik turėkite omenyje, kad prireiks bent mėnesio, kol kremas pradės veikti ir išvysite pirmuosius rezultatus. Išbandykite Deborah Dermolab dieninį bei naktinį kremus nuo raukšlių. Dermolab yra veido priežūros produktų linija, kuri sukurta panaudojant haliurono rūgšties savybes, kurios veikia biologinį odos amžių. Skirtingų molekulinių masių haliurono rūgšties junginiai padeda pasiekti akivaizdžius, klinikiniais tyrimais patvirtintus, rezultatus. Jau po keturių savaičių reguliaraus naudojimo oda tampa minkštesnė ir lygesnė, nes haliurono rūgštis efektyviai drėkina ir stabdo odos senėjimo procesą.

Tapkite maskavimosi meistre

Keletas nesudėtingų makiažo gudrybių – ir atrodys kad raukšlių nė nebuvę. Išmėginkite silikono pagrindu pagamintą makiažo gruntą – jis užpildys raukšleles ir jos taps nematomos. Ryškus preciziškai užteptas lūpdažis taip pat padės atitraukti dėmesį nuo raukšlelių.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*