5 veiksmingi būdai atsikratyti celiulito

cel

Tikriausiai nėra labiau erzinančio žodžio už žodį “celiulitas. Artėjant vasarai, “bikinio sezonui”,  reikia skubiai padailinti formas ir sumažinti tą prakeiktą apelsino žievelę ant šlaunų. Pateikiame 5 efektyvius būdus kovai su nelemtais nelygumais.

Drėkink organizmą iš vidaus

Vanduo mažina kūno patinimą, nes pašalina iš organizmo druskos perteklių. Pasak dermatologo ir autoriaus Howardo Murad, valgant vandeningą maistą, ženkliai sumažėja celiulito tikimybė.

Kokį maistą jis rekomenduoja?

Watermelon-Slices-1024x1024

Arbūzus! Šiuos vaisius sudaro net 90 procentų vandens . Negana to, jie turi labai mažai kalorijų, tad mėgautis galima be sąžinės graužaties. Vitaminai A ir E, randami arbūzuose, taip pat prisideda prie odos tvirtumo. Šie vitaminai mažina laisvųjų radikalų kiekį organizme ir saugo odoje kolageną, kuris labai svarbus palaikant odos stangrumą.

Mėgaukitės arbūzais, o jei nėra tokios galimybės – pasistenkite per dieną išgerti bent aštuonias stiklines vandens!

Mankšta

Kardio treniruotės padeda mažinti riebalinį sluoksnį, o tuo pačiu ir celiulitą. Tačiau stebuklus gali padaryti ir paprasčiausi įtupstai.

lungeupanddown

Kodėl tai veikia?

Įtupstai yra geriausias ginklas prieš celiulitą, nes jie puikiai padeda stiprinti šlaunų ir sėdmenų raumenis, o juk tai labiausiai celiulito pažeidžiamos vietos. Stiprūs raumenys garantuoja, kad riebalinis audinys, esantis virš jų, liks lygus ir stangrus.

Norint maksimalių rezultatų darant įtupstus, būtina stebėti, kad priekinės koja būtų sulenkta ir blauzda su šlaunimi sudarytų 90 laipsnių kampą. Šios kojos kelias neturi išlysti daugiau nei kojos pirštai. Liemenį turite laikyti tiesų. Darykite tris serijas įtupstų (12-20) keturis kartus per savaitę, ir neprireiks nė mėnesio, kad pastebėtumėte malonius pokyčius.

Kofeinas

Užtepkite ant kūno sluoksnį stimuliuojančio kremo.

Kodėl tai veikia?

Kofeinas pašalina vandenį iš jungiamųjų audinių ir akį rėžiančios duobutės ant šlaunų tampa mažiau pastebimos. Deja, espreso puodelis čia nepadės. Ieškokite kremo, kurio sudėties aprašyme randate kofeino arba jo cheminių „giminaičių“ -  aminifilino arba teofilino.

Čia gali pasitarnauti kone sau lygių neturinčios “Collistar” kūno priežiūros priemonės.

0-1d8be42a-520

Collistar  Intensive Anticellulite Serum intensyvus anticeliulitinis serumas, skirtas stipriam celiulitui mažinti. Čia yra ne tik kofeino, bet ir yra ežiuolių kamieninių ląstelių, kurios intensyviai naikina celiulitą. Labai praktiškas ir lengvai naudojamas, jo nereikia įmasažuoti, iškart įsigeria.

Šiame gaminyje yra ežiuolių kamieninių ląstelių, kurios intensyviai naikina celiulitą. Labai praktiškas ir lengvai naudojamas, jo nereikia įmasažuoti, iškart įsigeria. Naudojant reguliariai oda taps stangresnė ir lygesnė. Skirtas stipriam celiulitui mažinti.

d2a744cb6fe1e0c9b7a124316100f5ae--mmf250x250

Taip pat išbandykite Lumene Anticeliulitinį serumą Birch & Honey. Švelnus serumas padeda išsaugoti gražią figūrą. Beržo lapų ekstraktas gaivina, skaistina odą, skatina mikrocirkuliaciją.100% organinis medus ramina bei minkština odą. Naudojamas reguliariai serumas mažina riebalinį sluoksnį, stabdo jo formavimąsi. Produktas daugiau nei 85% natūralus.

ETUI_TUBE_7_08_M02

Verta išbandyti ir Vichy Celludestock priemonę. Joje esanti unikali formulė, jungianti gryną kofeiną, kurio koncentracija sustiprinta iki 5 proc., ir Lipodiciną, sumažina celiulito požymius. Celiulitas akivaizdžiai sumažėja per 7 dienas. Kūno formos pastebimai sulieknėja, o oda sustiprinama kovai su odos suglebimu.

perfect-body-scrub-250-ml

 

SPA ekspertė Marcia Kilgore moko – prieš tepant kremą, nušveiskite kūną šveitikliu. Taip atsikratysite negyvų ląstelių ir kremo poveikis bus stipresnis. Įmasažuokite kremą stipriais sukamaisiais judesiais – trintis sušildo odą, ir ji geriau sugeria naudingus kremo ingredientus.

Tam puikiai tiks Collistar  Exfoliating Body Scrub Regenerating Silkifying drėkinamasis kūno šveitiklis. Jis ne tik šveičia, bet ir regeneruoja, drėkina, maitina odą. Į sudėtį įeinantys pasifloros milteliai, bambukas, pemza ir moringų aliejaus ekstraktas švelniai šalina negyvas odos ląsteles ir toksinus. Burnočio aliejus ir mangų sviestas maitina, drėkina ir atgaivina odą, greipfrutų vanduo tonizuoja ir teikia gaivos pojūtį. Vitaminas E kovoja su laisvaisiais radikalais ir odos senėjimu, ramunėlių bei šlamučių ekstraktai ramina odą. Prabangus citrusinių vaisių aromatas. Tinka jautriai ir sausai kūno odai.

sixty-uses-of-salt-03

Dar vienas protingas patarimas – sumažinkite druskos vartojimą. Mokslininkai atliko tyrimą ir įsitikino, kad vartojant mažiau druskos, organizmas greičiau šalina perteklinį vandenį ir celiutito duobutės tampa mažiau pastebimos. Tad akivaizdu, kad tinkama mityba yra labai svarbi.

Brangiai, bet užtikrintai.

Nebegalite nė sekundės tverti savo celiulito? Jei turite krūvelę atliekamų banknotų, pasitelkite į pagalbą profesionalus. Šis naujas būdas gerokai patuština piniginę, bet garantuotai veikia.

Kodėl?

Liposakcija (riebalų šalinimo operacija) yra seniai žinoma procedūra, tačiau nors ir pašalina riebalus, ji negarantuoja celiulito išnykimo, nes nepašalina jungiamojo audinio, kuriame ir formuojasi celiulitas.

Celiuliazė yra naujas ir patikimas celiulito gydymo būdas. Trigubi lazeriai kaitina ir tirpdo riebalus, skaido riebalinį ir jungiamąjį audinį ir stimuliuoja kolageno gamybą.Užsienio dermatologas Bruce Katz, atlikęs šio metodo tyrimus ir bandymus, patvirtino, kad net 80 procentų pacientų celiulitas visiškai išnyko, o likusiems sumažėjo net 90 procentų.

Bronzantas

Jei kitos priemonės nepadeda, visada galite pasitelkti dirbtinį įdegį.

Kodėl tai veikia?

Collistar-Tan-Whitout-sunshine-face-body-legs-magic-drops

Daiktai, kurie yra tamsesni, atrodo mažesni. Ne išimtis ir celiulitas.

Norint gerai paruošti odą dirbtiniam idegiui, svarbu ją gerai nušveisti – šitaip išvengsite išdavikiškų oranžinių žymių. Itin daug dėmesio reikėtų skirti sausiausioms vietoms – keliams ir alkūnėms. Victoria Secret įdegio meistras Jimmy Coco (taip taip, šioms gražuolėms irgi reikia kamufliažo) pataria įdegio purškiklį pirmiausia išmėginti kriauklėje – šitaip pamatysite kokiu greičiu ir koks kiekis kremo išbėga vieno paspaudimo metu, ir išvengsite nemalonių įdegio klaidų. Įdegio kremą reikia tepti sukamaisiais judesiais. Jei neturite daug laiko leisti jam įsigerti, naudokite plaukų džiovintuvo vėsiausio oro srovę.

Kūno ir kojų savaiminio įdegio kremas Collistar Magic Drops greičiau nei per valandą leis įgyti pageidaujamo intensyvumo įdegį. Puikiai drėkina, saugo odą nuo senėjimo.

Spray-Tan-Full-Body-460x300

Dar vienas triukas: užtepkite spindinčio bronzanto abiejų kojų viduryje per visą ilgį – jos atrodys optiškai ilgesnės, tad ir lieknesnės. Dabar galite drąsiai šokti į trumpus šortukus!

 


1 Comments on this post

  1. O aš pastebėjau keistą reiškinį, kad dešinėje kūno dalyje celiulitas daug ryškesnis…gal ir kitiem taip yra?

    donata / Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*